Monkey Town Rijswijk

Wij zijn tijdelijk gesloten

Eerder lieten wij nog weten dat wij op aangepaste wijze, volgens de RIVM richtlijnen en die van de Rijksoverheid, open zouden blijven. De vele begrijpelijke annuleringen van feestjes en de terugloop in bezoekers, maar bovenal onze maatschappelijk verantwoordelijkheid en de grote zorgen omtrent de verdere ontwikkeling van het coronavirus, heeft ons als Monkey Town zijnde doen besluiten om de deuren tot nader bericht te sluiten.

We hadden graag open gebleven voor onze gasten, immers is lekker onbezorgd spelen het leukste wat er is. Helaas gaat dat nu even niet. We hopen op jullie begrip en hopen dat we iedereen weer mogen verwelkomen na deze roerige periode.

Team Monkey Town Rijswijk

 ===============================

We hebben 2500m2 speelplezier met 6 glijbanen, 8 trampolines, een voetbalkooi, ballenbak, én een toffe rodelbaan. Ook hebben we een spectaculaire 'Glow Jungle' waarin je kunt MINI GOLFEN (7 holes) en LASERGAMEN. Je waant je in een echte jungle met een levensgrote panda, giraffe, leeuw, en slang en natuurlijk hoor je echte jungle geluiden. Sla jij die 'hole-in-one'?  

We ontvangen jullie graag!

Vier je kinderfeestje bij Monkey Town

Je kinderfeestje kun je hier super vieren met je vriendjes en vriendinnetjes en de ouders die doen toch lekker stiekem mee.

Wist je dat je gemakkelijk en snel online kunt boeken?

Klik hier om online te boeken!

 

Video rondleiding

Bekijk hier de video rondleiding bij Monkey Town Rijswijk!

Visual

Disco avond

Vrijdag 27 maart wordt Monkey Town Rijswijk van 17 tot 19 uur omgetoverd tot een spectaculaire kinderdisco! De kinderen kunnen zich uitleven in de speelstructuren of dansen op de dansvloer. DJ Blijwin komt langs en laat de kinderen lekker swingen. De keuken is de hele avond geopend, dus kom je ook gezellig eten? De entree is € 7,95 euro, of je kunt uiteraard je 10-rittenkaart gebruiken. Het discospelen is van 17:00 uur - 19:00 uur. Als je al eerder binnen bent, kun je gewoon blijven.

Kinderfeestje tijdens de discoavond? Kijk dan snel bij de kinderfeestjes. Tijdens deze avond kan alleen de Monkey Party Disco worden gereserveerd. Vol=Vol, dus wees er snel bij!GRATIS MINI GOLF in glow jungle

Visual

Kom je ook mini golfen in de spectaculaire GLOW JUNGLE? Je kunt op bepaalde tijden gratis 7 holes mini golfen en waant je ondertussen in een echte jungle met een levensgrote panda, giraffe, leeuw en nog veel meer dieren! 

Belangrijke huishoudelijke mededelingen

Ter bescherming van u en uw kinderen is het dragen van sokken verplicht tijdens het spelen.

  • Het meenemen en nuttigen van eigen eet- en drinkwaren is niet toegestaan, dit is volgens de HACCP norm. Het personeel van Monkey Town is gemachtigd de inhoud van meegebrachte tassen in te zien.
  • Pinbetaling heeft onze voorkeur, extra geld opnemen is helaas niet mogelijk.
  • Bij hoge temperaturen is het mogelijk dat wij eerder sluiten. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u van tevoren te bellen naar de vestiging Rijswijk

 

Route naar Monkey Town Rijswijk

LASERGAME (FEESTJE) !

Visual

Wist je dat je bij ons kan LASERGAMEN? Dit kan op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag tussen 12.00 en 15.00 uur. Voor lasergame betaal je 2 euro per spel. Of boek je kinderfeestje inclusief spel Lasergame. 

LASERGAME (FEESTJE!)

MEDEWERKERS gezocht

Visual

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Monkey Town Rijswijk is op zoek naar ALGEMEEN MEDEWERKERS en een KEUKENMEDEWERKER !  

Bekijk HIER de vacatures

 

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration