Monkey Town Rijswijk

Glow in the Herfst!

Visual

KOM OOK BIJ MONKEY TOWN RIJSWIJK SPELEN

We hebben een spectaculaire 'Glow Jungle' waarin je kunt MINI GOLFEN (7 holes) en LASERGAMEN. Je waant je in een echte jungle met een levensgrote panda, giraffe, leeuw, en slang en natuurlijk hoor je echte jungle geluiden. Sla jij die 'hole-in-one'? Naast de Glow Jungle hebben we natuurlijk nog veel meer..... we hebben 2500m2 speelplezier met 6 glijbanen, 8 trampolines, een voetbalkooi, ballenbak, én een toffe rodelbaan. 

We ontvangen jullie graag!

Visual

Speciaal peutertarief

Voor kinderen tot 4 jaar die op dinsdag-, woensdag-, donderdag- of vrijdagochtend voor 11.30 uur binnenkomen geldt een entreeprijs van € 4,50.

Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.

Visual

Vier je kinderfeestje bij Monkey Town

Je kinderfeestje kun je hier super vieren met je vriendjes en vriendinnetjes en de ouders die doen toch lekker stiekem mee.

Wist je dat je gemakkelijk en snel online kunt boeken?

Klik hier om online te boeken!

 

Overzicht kinderfeestjes

Overzicht kinderfeestjes


Werkzaamheden parkeerterrein

Visual

De komende weken wordt er hard gewerkt aan een verbeterd parkeerterrein bij Monkey Town Rijswijk. We verwachten dat de werkzaamheden in november zijn afgerond. Op de meeste dagen zult u hier weinig hinder van ondervinden, echter op sommige dagen kunnen de werkzaamheden helaas voor enige parkeeroverlast zorgen. Mocht er in deze periode geen plaats zijn op het parkeerterrein, dan kunt u gratis parkeren in parkeergarage P1, gelegen aan de Van Gijnstraat 16, Rijswijk. Deze parkeergarage ligt op enkele minuten lopen van Monkey Town Rijswijk.

Onze excuses voor de tijdelijke overlast.

Belangrijke huishoudelijke mededelingen

Ter bescherming van u en uw kinderen is het dragen van sokken verplicht tijdens het spelen.

  • Het meenemen en nuttigen van eigen eet- en drinkwaren is niet toegestaan, dit is volgens de HACCP norm. Het personeel van Monkey Town is gemachtigd de inhoud van meegebrachte tassen in te zien.
  • Pinbetaling heeft onze voorkeur, extra geld opnemen is helaas niet mogelijk.
  • Bij hoge temperaturen is het mogelijk dat wij eerder sluiten. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u van tevoren te bellen naar de vestiging Rijswijk

 

Route naar Monkey Town Rijswijk

GRATIS mini golf

Wist je dat we sinds kort ook een spectaculaire 'Glow Jungle' hebben bij Monkey Town Rijswijk? In deze jungle kun je mini golfen tussen de wilde dieren. LEUK OM TE WETEN!!!! Vanwege ons 1-jarig bestaan mag je GRATIS mini golfen (7 holes)! Ook met een kinderfeestje kun je gratis mini golfen. 

GRATIS mini golf

Oproepmedewerkers gezocht!

Visual

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Monkey Town Rijswijk is op zoek naar AFWASSERS EN OPROEPMEDEWERKERS!  

Bekijk HIER de vacatures

 

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration