Contact

Monkey Town Delft

BEZOEKERS MET DE AUTO LET OP:
Onze lokatie (Rijksstraatweg 39) wordt nog niet door ieder navigatiesysteem herkend. Kan het systeem ons niet vinden? Toets dan nummer 35 in. Je bent dan vlakbij ons in de buurt. De Rijksstraatweg loopt paralel aan de snelweg.

Vanuit de richting Den Haag neem de afslag IKEA, aan het einde van de afslag naar rechts en volg de gele borden op de lantarenpalen van Ranzijn Tuincentrum. Voorbij het tuincentrum zit Monkey Town Delft, circa 200 meter aan de linkerkant.

Vanuit de richting Rotterdam neem de afslag IKEA, aan het einde van de afslag naar links en volg de gele borden op de lantarenpalen van Ranzijn Tuincentrum. Voorbij het tuincentrum zit Monkey Town Delft, circa 200 meter aan de linkerkant.

BEZOEKERS MET HET OPENBAAR VERVOER: 
Raadpleeg de 9292 OV-planner voor reisinformatie.

Rijksstraatweg 39
2645 BT Delfgauw
Nederlands

Telefoon: 015-2033516
E-mailadres: delft@monkeytown.eu

ContactformulierSpeciaal peutertarief


Voor kinderen van 1 t/m 3 jaar die doordeweeks voor 11.30 uur binnenkomen geldt een entreeprijs van € 4,95. Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.

Route naar Monkey Town Delft

Verbeteren en verbouwen

Monkey Town Delft is zowel zichtbaar als onzichtbaar constant bezig met het ontwikkelen en verbeteren van het meest complete speelparadijs in Delft. Dit kan zijn door nog mooiere of compleet nieuwe decoratie te plaatsen, veranderingen in de horeca aan te brengen, het entertainment aan te passen of het toevoegen van speeltoestellen en interactieve spellen. Heb je zelf suggesties? Laat het ons dan vooral weten op delft@monkeytown.eu.

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration