Monkey Town Delft

Welkom

Monkey Town Delft is geopend:

Zondag tot Donderdag: 9.00 - 18.00uur

Vrijdag en Zaterdag: 9.00 - 20.00uur

Tot binnenkort, we maken er graag een leuke dag van.

 

Parkeerplaats

Eindelijk kunnen we melden dat de parkeerplaats gereed is. Bedankt voor jullie geduld.

 

Mini-Zone

We hebben een extra speelzone bijgebouwd voor de kleinste kinderen. De allerkleinste (0, 1 en 2 jarige) kunnen nu zelfstandig spelen en ontdekken in onze soft-play speelzone. Veel plezier!

 

Kom spelen, klimmen en klauteren

Kinderen kunnen bij ons in het overdekte speelparadijs heerlijk actief spelen. En natuurlijk is er ook aan de begeleiders gedacht met goede koffie, een gevarieerde menukaart en prettige terrassen. Met unieke attracties en extra aandacht willen we ons onderscheiden van andere binnenspeeltuinen. Voorbeelden hiervan zijn het Indianen Eiland voor de kleintjes, Knikkerbanen bouwen met pappa of opa, de stoere lasergame en natuurlijk de 5D bioscoop.

Met het door ons gekozen thema, Het Wilde Westland, proberen wij de fantasie van de kinderen te stimuleren. De wanden van de feestzalen zijn gebouwd van oude tuinderskassen en de speeltoestellen en decoratie hebben een stoere western uitstraling. Monkey Town Delft heeft naast de ballenbak, verschillende glijbanen, een grote klimtoren en een aparte speelzone voor de peuters ook unieke attracties en voorzieningen zoals de sportruimte voor de ouders, knikkerbanen bouwen en meerdere rollenspelhuisjes.

Kom gezellig langs, we gaan er een leuke dag van maken!


Superleuk bij Monkey Town Delft:

LASERGAME

Tijdens de lasergame kunnen kinderen zich helemaal uitleven. Het eerste spel lasergame is altijd gratis bij een entreebewijs van € 7,50 euro. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Voor de allerkleinsten, tot 4 jaar, staan de coole Mini Racers klaar. 

5D BIOSCOOP

Uniek en supertof voor zowel kinderen als ouders. Maak je bezoek of kinderfeestje onvergetelijk met een bezoekje aan onze bioscoop met bewegende stoelen, regen, wind, sneeuw en dat alles in 5D. We hebben films voor kinderen vanaf 5 jaar. 

PRINSESSENKAMER/PIRATENKAMER OF WORKSHOP KAMER

Extra leuk om bij te boeken, je eigen verjaardagskamer. Voor de meisjes heerlijk roze, voor de jongens stoer blauw.

GOUDMIJN

Ieder kind dat jarig is mag een cadeautje uitzoeken in de Goudmijn, exclusief voor het feestvarken. Kom je nog een keer in de maand dat je jarig bent? Dan mag je nóg een cadeautje uitkiezen. Alleen bij Monkey Town Delft.

ALL-YOU-CAN-EAT BUFFETRESTAURANT

Op vrijdag en zaterdag opent het buffetrestaurant van 16.00 uur tot 20.00 uur. Ideaal; Kinderen spelen, avondeten (we bieden een gevarieerde gezonde maaltijd aan) en dan, hup naar bed.Speciaal peutertarief

Voor kinderen van 1 t/m 3 jaar die doordeweeks voor 11.30 uur binnenkomen geldt een entreeprijs van € 4,50. Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.

Vier je leukste feestje bij Monkey Town Delft

Bij Monkey Town Delft kun je een supercool feestje vieren. Kom met al je vriendjes en vriendinnetjes dan maken we er samen een onvergetelijke dag van.

Direct reserveren?

Route naar Monkey Town Delft

Coffee Corner

COFFEE CORNER

Onze Coffee Corner is de perfecte plek om even te genieten van een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers erbij terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Ideaal om even gezellig bij te praten met vriendinnen, vrienden of familie.

Begeleiders gratis entree, WIFI en sporten

Kinderen tot 18 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene bij Monkey Town Delft naar binnen. Vanaf 18 jaar is de entree gratis. Natuurlijk is er WIFI aanwezig en voor de sportende ouders hebben we een sportruimte met uitzicht over de spelende kinderen.

 

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration