Monkey Town Delft

Dagelijks geopend

WIJ ZIJN GESLOTEN!

Vanwege de ontwikkelingen omtrent het coronavirus, onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en de beslissing van de overheid hebben we onze deuren tot nader bericht gesloten.

Alle gereserveerde feestjes zijn tot 6 april aanstaande geannuleerd.

Natuurlijk waren we graag open gebleven voor onze gasten, immers lekker onbezorgd spelen met elkaar is het leukste wat er is. Het is verstandig dat we dat nu even niet doen. We hopen op jullie begrip en vertrouwen erop iedereen weer te mogen verwelkomen na deze roerige periode.

Het Monkey Town Team

* Gratis potje Lasergame (bij regulier entreeticket)
* Dagelijks geopend - vrijdag en zaterdag tot 20:00
* Gratis parkeren
* 5D-bioscoop (ook met feestjes!)
* Goedkope peuterochtenden
* Gratis fitness voor ouders
* Rolschaatsbaan


Kom rennen, klimmen, glijden, springen en de aap uithangen in het leukste indoor speelparadijs in de regio! Bovendien krijg je bij ieder normaal entreeticket een gratis spelletje lasergame! Nog niet genoeg actie? Check dan onze spannende 5D-Bioscoop. Voor de allerkleinsten is er een ruime en afgeschermde peuterzone. Als ouders geniet van uitgebreide verse horeca, echte bonenkoffie en de loungestoelen. Wil je nog even wat werk afronden? Dat kan; we beschikken over werkplekken met stopcontacten. Liever actief? Wij beschikken over gratis fitnesstoestellen voor de volwassenen met een constant uitzicht op het overzichtelijke speelparadijs.


Dagelijks open!
Elke dag is een Monkey Town-dag! Wij zijn iedere dag open van 09:00 tot 18:00. Op vrijdag en zaterdag kun je zelfs tot 20:00 blijven spelen. Op doordeweekse dagen, uitgezonderd vakanties en feestdagen, is er dan natuurlijk ook de peuterochtend. Voor een kind van één tot en met drie jaar met binnenkomst voor 11:30 uur betaal je slechts € 4,95!

Speciaal peutertarief


Voor kinderen van 1 t/m 3 jaar die doordeweeks voor 11.30 uur binnenkomen geldt een entreeprijs van € 4,95. Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.

Vier je leukste feestje bij Monkey Town Delft

Bij Monkey Town Delft kun je een supercool feestje vieren. Kom met al je vriendjes en vriendinnetjes dan maken we er samen een onvergetelijke dag van.

Direct reserveren?

Route naar Monkey Town Delft

Koffiebar

Onze Koffiebar is de perfecte plek om even te genieten van een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers erbij terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Ideaal om even gezellig bij te praten met vriendinnen, vrienden of familie.

Begeleiders gratis entree, WIFI en sporten

Kinderen tot 18 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene bij Monkey Town Delft naar binnen. Vanaf 18 jaar is de entree gratis. Natuurlijk is er WIFI aanwezig en voor de sportende ouders hebben we een sportruimte met uitzicht over de spelende kinderen.

 

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration