Monkey Town Delft

Welkom

Ook bij warmte zijn wij geopend. Let op: ook bij warm weer is het dragen van sokken verplicht. Wij houden van toffe evenementen en hebben al veel beroemde filmgasten op visite gehad. Ook deze zomer hebben we weer unieke gasten: ANGRY BIRDS! Omdat ANGRY BIRDS 2 vanaf 14 augustus in de bioscoop draait strijken deze doldwaze vogels neer in Nederland. Onze gasten hebben geluk, want op 10 augustus is er van 14:00 tot 15:30 een officiële meet & greet (toegangsticket voor Monkey Town Delft is vereist) bij ons. Ook is er een leuke kleurwedstrijd waar je officiële goodiebags kunt winnen. 

De vete tussen de humeurige vogels en de gemene groene biggen krijgt in ANGRY BIRDS 2 een nieuwe wending. Als een nieuw gevaar afkomstig van het ijskoude Adelaarseiland zowel het Vogeleiland als het Biggeneiland bedreigt, besluiten Red (Eddy Zoëy), Chuck (Enzo Knol), Bomb (Murth Mossel) en Mighty Eagle (Frank Lammers) om Chucks zus Silver (Do) in te lijven en om samen te werken met biggen Leonard (Ruben Nicolai), zijn assistente Courtney (Pip Pellens), en zijn techneut Garry (André Dongelmans). De vogels en biggen sluiten een wapenstilstand en vormen samen een superteam om allebei hun eilanden te redden.

Monkey Town Delft is dagelijks geopend
Zondag tot donderdag: 9.00 - 18.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 9.00 - 20.00 uur.

Kom spelen, klimmen en klauteren
Kinderen kunnen bij ons in het overdekte speelparadijs heerlijk actief spelen. Natuurlijk is er ook aan de begeleiders gedacht met goede koffie, een gevarieerde menukaart en prettige terrassen. Met unieke attracties en extra aandacht willen we ons onderscheiden van andere binnenspeeltuinen. Voorbeelden hiervan zijn het Indianen Eiland voor de kleintjes, knikkerbanen bouwen met papa of opa, de stoere lasergame en natuurlijk de 5D-Bioscoop.

Met het door ons gekozen thema, Het Wilde Westland, proberen wij de fantasie van de kinderen te stimuleren. De wanden van de feestzalen zijn gebouwd van oude tuinderskassen en de speeltoestellen en decoratie hebben een stoere western uitstraling. Monkey Town Delft heeft naast de ballenbak, verschillende glijbanen, een grote klimtoren en een aparte speelzone voor de peuters ook unieke attracties en voorzieningen zoals de sportruimte voor de ouders, knikkerbanen bouwen en meerdere rollenspelhuisjes.

Kom gezellig langs en ontdek onze leuke speeltuin.


Superleuk bij Monkey Town Delft:

LASERGAME

Tijdens de lasergame kunnen kinderen zich helemaal uitleven. Het eerste spel lasergame is altijd gratis bij een entreebewijs van € 7,95 euro. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

5D-BIOSCOOP

Uniek en supertof voor zowel kinderen als ouders. Maak je bezoek of kinderfeestje onvergetelijk met een bezoekje aan onze bioscoop met bewegende stoelen, regen, wind, sneeuw en dat alles in 5D. We hebben films voor kinderen vanaf 5 jaar. 

PRINSESSENKAMER OF PIRATENKAMER VOOR DE LEUKSTE FEESTJES

Extra leuk om bij te boeken, je eigen verjaardagskamer. Helemaal gedecoreerd en geschikt voor ongeveer 20 personen.

GOUDMIJN

Ieder kind dat zijn of haar feestje viert mag een cadeautje uitzoeken in de Goudmijn. Exclusief voor het feestvarken!


VRIJDAG EN ZATERDAG TOT 20:00 UUR OPEN

Op vrijdag en zaterdag is Monkey Town Delft tot 20:00 geopend. Ideaal; Kinderen spelen, avondeten (we bieden een gevarieerde menukaart aan) en dan, hup naar bed.Speciaal peutertarief

Voor kinderen van 1 t/m 3 jaar die doordeweeks voor 11.30 uur binnenkomen geldt een entreeprijs van € 4,95. Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.

Vier je leukste feestje bij Monkey Town Delft

Bij Monkey Town Delft kun je een supercool feestje vieren. Kom met al je vriendjes en vriendinnetjes dan maken we er samen een onvergetelijke dag van.

Direct reserveren?

Route naar Monkey Town Delft

Koffiebar

Onze Koffiebar is de perfecte plek om even te genieten van een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers erbij terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Ideaal om even gezellig bij te praten met vriendinnen, vrienden of familie.

Begeleiders gratis entree, WIFI en sporten

Kinderen tot 18 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene bij Monkey Town Delft naar binnen. Vanaf 18 jaar is de entree gratis. Natuurlijk is er WIFI aanwezig en voor de sportende ouders hebben we een sportruimte met uitzicht over de spelende kinderen.

 

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration