Monkey Town Wolvega

Welkom

Monkey Town Wolvega is een indoor speelparadijs dat beschikt over ruim 1500 m2 speelplezier. 

De kinderen kunnen bij ons klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, voetballen in de voetbalkooi, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak en springen op trampolines. Verder hebben we een aantal super hoge glijbanen om vanaf te glijden! Daarnaast hebben we voor de allerkleinste een grote baby/peuterhoek, die speciaal voor de ouders extra overzichtelijk is ingericht.

De begeleiding is gratis (maar wel verplicht) en wordt bij ons verwend met heerlijk verse bonenkoffie, goed overzicht, gratis WiFi en leesvoer. Daarnaast zorgt onze keuken graag voor een lekker hapje op tafel! 

Jouw onvergetelijke feestje vieren? Bij Monkey Town Wolvega hebben we een leuke feestjeshoek waar jou persoonlijke tafel al voor je klaar staat! Ook kun je je feestje nog leuker maken met bowlen of een spel lasergame! Hoe cool is dat!?

Monkey Town Wolvega staat voor: veiligheid, hygiene en beleving!

Graag tot speels! 

Ps. Like onze facebookpagina en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en acties.

Visual

Voorjaarsvakantie

De regio Noord viert de voorjaarsvakantie vanaf 15 t/m 23 februari. Tijdens de vakantie zijn wij alle dagen geopend van 10 tot 18 uur. Ook hebben we dan veel leuke extra's te bieden door de samenwerking met Fit & Fun Plaza Wolvega. Kijk hieronder voor het gehele aanbod tijdens de vakantie. De acties in dit programma zijn alleen geldig in combinatie met entree Monkey Town.


 • Alle werkdagen kun je lekker bouncen en jumpen op het coole trampoline park van Fit & Fun Plaza. In combinatie met entree Monkey Town hanteren wij het speciale tarief van €13,- p.p. Dit is excl. de speciale jumpsokken. Deze kun je aanschaffen voor €2,00 of als je ze al hebt neem je ze mee. De jump uren zullen starten op 11.00 uur en 12.00 uur, dus kom op tijd!
 • Zondag 16 - 02: Oehlie komt de vakantiegangers begroeten.
 • Maandag 17 - 02: 13.30 uur. Sport & Spel op het grote indoor-soccerveld van Fit & Fun Plaza. Onder begeleiding van een instucteur ga je leuke spelletjes en sporten doen.
 • Dinsdag 18 - 02: Voor kinderen vanaf 7 jaar een spel lasergame voor de speciale prijs van €2,50per spel. Start 11.00 uur*
 • Woensdag 19 - 02: Gratis bowlen van 13.00 uur tot 14.00 uur voor kinderen.
 • Donderdag 20 - 02: Gratis bowlen van 13.00 uur tot 14.00 uur voor kinderen.
 • Vrijdag 21 - 02: Voor kinderen vanaf 7 jaar een spel lasergame voor de speciale prijs van €2,50per spel. Start 11.00 uur*
 • Zaterdag 22 - 02: Daar is Oehlie kom je ook knuffelen?
 • Zondag 23 - 02: Familie bowlen, €15,- per uur per baan*

 

*Lasergame is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

*Familie bowlen alleen geldig bij entree Monkey Town en op beschikbaarheid.

Dat wordt een super vakantie bij Monkey Town Wolvega!

 Nieuw! Trampolinepark

Visual

Bij Fit en Fun Plaza kun je je nu helemaal uitleven in het trampolinepark! En dat kun je prima combineren met een kinderfeestje in Monkey Town of maak je bezoekje in nog toffer met een uurtje springen. Wil je meer informatie over tarieven en reserveringen kijk dan op 

https://www.fitenfunplaza.nl/activiteiten/jump/

Tijdens de mini jump uren op zaterdag en zondag van 10 tot 12 is het wat rustiger en daarom erg geschikt voor kinderen van 2 tot 7 jaar.

 

Monkey Town Wolvega is een onderdeel van Fit en Fun Plaza

Visual

Je beleeft het bij Fit & Fun Plaza. Het grootste multisports en adventure centre!

Van zwemles tot familiefeest en van fitness tot bowlen, alles kan bij Fit & Fun Plaza Wolvega.

Lees meer →

Route naar Monkey Town Wolvega

Overzicht kinderfeestjes

Overzicht Kinderfeestjes

Super combi's!

Visual

Alle bovenstaande kinderfeestjes worden pas echt vet met éen van deze toppings! Want als je een kinderfeestje viert in Monkey Town dan kun je er voor kiezen om die aan te vullen met de volgende activiteiten.

 • Jumpen op het trampoline park
 • Bowlen, strrrrike!
 • Lasergame in de blacklight verlichte arena

Deze bovenstaande activiteiten worden aangeboden bij Fit & Fun Plaza, maar zijn onder hetzelfde dak als Monkey Town. Je kunt deze extra makkelijk online bijboeken. Kies het gewenste feestje in Monkey Town en geef tijdens de reservering de topping aan die je wenst.

Super makkelijk en super tof!

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration