Monkey Town Waalwijk

Welkom

Visual

Eerder Lieten wij nog weten dat wij op aangepaste wijze, volgens RIVM richtlijnen en die van de GGD, open zouden blijven. De vele begrijpelijke annuleringen van feestjes en en de terugloop in bezoekers, maar boven al onze maatschappelijk verantwoordelijkheid en de grote zorgen omtrent de verdere ontwikkeling van het coronavirus, heeft ons als Monkey Town zijnde doen besluiten om de deuren tot nader bericht te sluiten.  

We hadden graag open gebleven voor onze gasten, immers is lekker onbezorgd spelen het leukste wat er is. Helaas gaat dat nu even niet. We hopen op jullie begrip en hopen dat we iedereen weer mogen verwelkomen naar deze roerige periode.

Alle kinderfeestjes die gereserveerd staan worden door ons gebeld.

 

Sokken zijn altijd verplicht!

 

Onze keuken sluit iedere avond om 17.15 uur. Als u gebruik maakt van de meedoenregeling dient deze voor 17.30 uur te worden afgerekend.

 

Tot snel

 

Visual

Spelen, spelen, spelen...

In ons speelparadijs vind je leuke en spectaculaire attracties voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

En de ouders of begeleiders? Die zijn we natuurlijk niet vergeten. WIFI, lekkere koffie en heerlijke eten.

Voor ieder wat wils.

 

 

Visual

Hygiene

SOKKEN ALTIJD VERPLICHT! Als u deze bent vergeten bieden wij ze aan voor de inkoopprijs van € 1,50. 

Bij Monkey Town Waalwijk staat hygiëne op de eerste plaats. Ook in de keuken staat bij ons hygiëne op de eerste plaats. Wij horen het graag als er iets niet goed is.

Gratis entree en wifi

Zonder volwassen begeleiding kunnen de kinderen niet komen spelen. Vanaf 18 jaar is de entree dan ook gratis. En bij Monkey Town kunt u met gratis WIFI online.

Visual

Binnen en buiten spelen!

Bij ons kan je heel het jaar zowel binnen als buiten spelen! Ook voor de ouders is het bij ons goed vertoeven en natuurlijk staat hygiëne nog steeds op nummer 1!

Tot snel!Speciaal peutertarief *

Visual

* Voor kinderen van 1 t/m 3 jaar die op maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag- of vrijdagochtend voor 11.30 uur binnenkomen geldt een entreeprijs van  4,95.
Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.

Route naar Monkey Town Waalwijk

Het leukste speelparadijs van Nederland!

Visual

Zowel jong als oud kunnen zich goed vermaken bij Monkey Town zowel binnen als buiten. De kinderen en ouders kunnen samen spelen! En als de ouders lekker willen genieten van een bakje koffie of onze heerlijke keuken kunnen ze gebruik maken van onze gratis WIFI.

Vier je kinderfeestje bij Monkey Town

Visual

Je kinderfeestje kun je hier super vieren met je vriendjes en vriendinnetjes en de ouders die doen toch lekker stiekem mee. Want ouders mogen bij ons meespelen!

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration