Noorddammerweg

Bereikbaarheid Noorddammerweg

 

In de komende maanden zal de gemeente asfalteringswerkzaamheden uitvoeren aan de Noorddammerweg. Dit zal consequenties hebben voor de bereikbaarheid van Monkey Town, Amstelhof, Solidoe, Toff-Up, Fysiotherapie Amstelhof en alle andere partijen binnen het complex. Hieronder informeren wij je hoe je in deze periode toch lekker kan komen spelen bij ons! 
 
Onderstaande afsluitingen en omleidingen zijn alleen van toepassing voor gemotoriseerd verkeer. Het fietspad is normaal toegankelijk.

Periode: 4 t/m 17 juli

Vanuit De Kwakel
Van 4 t/m 17 juli is ons complex niet bereikbaar via de Noorddammerweg vanuit De Kwakel. Wij adviseren in deze periode om te rijden via de Vuurlijn, de Hoofdweg (of Mijnsherenweg), Legmeerdijk en de N196. Vanaf de N196 is ons complex en parkeerterrein bereikbaar.
 
Vanuit Amstelveen, Aalsmeer of de Ronde Venen
Van 4 t/m 17 juli is ons complex normaal bereikbaar via afslag (De Kwakel) op de N196.

Maandag 18 en dinsdag 19 juli
Van 18 juli (19.00 uur) tot 19 juli (08.00 uur) zal het gedeelte van de Noorddammerweg (vanaf de N196) worden geasfalteerd tot na onze hoofdingang. Dit heeft consequenties voor de bereikbaarheid op deze dagen.
 
Vanuit De Kwakel
De Noorddammerweg is op deze dagen gewoon toegankelijk. Ons parkeerterrein is via een tijdelijke ingang bereikbaar voor gemotoriseerd vervoer.
 
Vanuit Amstelveen, Aalsmeer of de Ronde Venen
Bezoekers uit Amstelveen, Aalsmeer of de Ronde Venen kunnen via de Poelweg en de Iepenlaan ons complex bereiken. Ons parkeerterrein is daarna via een tijdelijke ingang bereikbaar voor gemotoriseerd vervoer.
 
Om alles verder in goede banen te leiden zal de gemeente ook bewegwijzering plaatsen.
 
Ook in augustus zullen er nog asfalteringswerkzaamheden plaatsvinden. Wij zullen onze uiterste best doen om je daar tijdig over te informeren.
 Sokken zijn verplicht

Visual

Ivm de veiligheid én hygiene is het verplicht tijdens het spelen sokken aan te hebben! Heb je geen sokken mee, dan kan je deze kopen bij de entree.

Route naar Monkey Town Uithoorn

Voordelig spelen met de 10-Rittenkaart!

Visual

Met de 10 rittenkaart kun je bij alle Monkey Town locaties spelen, óók geldig in de vakanties!  Meer speelplezier voor (veel) minder geld ;)
De 10 rittenkaart is overdraagbaar en je mag met meerdere kinderen gebruik maken van de kaart. Verkrijgbaar voor slechts € 59,-. 

Volg jij ons al op Facebook?

Visual

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwtjes en WIN-Acties?
Volg ons dan op Facebook

 

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration