Kom slotracen met je vrienden!

Het snelste feestje in Uitgeest

Mocht u meer informatie willen of wilt u boeken mail of bel ons, of reserveer via de link hieronder.

Monkey Town Grand Prix.
Vier je kinderfeestje samen met je racevrienden op onze digitale racebaan. Je racet met tot wel 8 auto's tegelijk op onze racebaan die voorzien is van een automatisch wisselsysteem. Hierdoor kan je van baan wisselen en haalt een snellere auto automatisch een langzamere auto in. Maar pas op dat je niet uit de baan vliegt waardoor je je hard bevochten voorsprong in een klap als sneeuw voor de zon ziet verdwijnen.

Snelheid, spanning en sensatie. Heb jij je zenuwen en je vinger in bedwang; dan maak je kans om de Monkey Town Grand Prix te winnen

Inhoud Monkey Town Grand Prix. 
Ontvangst in onze Raceruimte en uitleg van het systeem en de huisregels. Om aan de baan, de auto’s en de regelaars te wennen krijgen alle kinderen evenveel tijd om te trainen. In deze vrije training rijden er minimaal 4 tot 6 kinderen hun trainingsrondjes. De kinderen die op dat moment niet trainen worden actief bij de race betrokken omdat zij dan als marshall langs de baan staan. De marshalls hebben de taak auto’s die uit de baan gevlogen zijn zo snel en veilig mogelijk weer in de baan te zetten.

Na de vrije training volgt de kwalificatietraining. Hier is het de bedoeling om een zo snel mogelijke tijd te rijden, want aan hand van de snelst gereden tijden wordt de startvolgorde voor de Monkey Town Grand Prix bepaald.

3-2-1 GO.
De lichten gaan op groen en de Monkey Town Grand Prix is van start. Wie als eerste na 25 rondjes over de finish gaat is de winnaar van de Monkey Town Grand Prix. Daarvoor met je wel in de baan blijven, afrekenen met snelle tegenstanders en behoedzaam en behendig langzamere deelnemers inhalen. Heb jij je zenuwen en met name je vinger het best in bedwang, dan maak je een goede kans om als eerste de zwart wit geblokte finishvlag te zien.

Na afloop van de race wordt de uitslag bekend gemaakt en vindt de podiumceremonie plaatst. Naast de eeuwige roem, welke door het Wilhelmus extra feestelijk wordt gemaakt, ontvangt elke coureur een diploma als bewijs van deelname aan de Monkey Town Grand Prix.

Minimum leeftijd 6 jaar i.v.m. de ontwikkeling van de oog-hand-coördinatie. Minimaal 6 kinderen en maximaal 12. Aanwezigheid van minimaal 1 begeleider in de raceruimte vereist i.v.m. toezicht, verantwoordelijkheid en veiligheid. Bij een deelnemersveld van 6 kinderen wordt er een actieve marshall-rol van de begeleider(s) gevraagd.

Monkey Grand Prix Party

Je snelste verjaardagsfeestje vier je samen met vriendjes en vriendinnetjes en een volwassen begeleider op het circuit van Monkey Town Uitgeest. Wanneer het licht op groen gaat stijgt de adrenaline tot het plafond. Wie heeft de zenuwen en de racevinger het best in bedwang en wint de Monkey Town Grand Prix?

Een geweldige ervaring! Racen met tot wel 8 auto’s tegelijk op het digitale circuit. Snelheid, spanning en sensatie gegarandeerd, vroaaaarrrrr………..

 • Entree en ontvangst
 • Onbeperkt limonade
 • Frites met mayonaise en snack.
 • Cadeautje voor de jarige
 • 1 uur raceplezier tijdens de Monkey Town Grand Prix
 • Alle deelnemers ontvangen na afloop een racediploma
 • Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar (1 ouder moet mee ter begeleiding in de Raceroom)
 • Gratis entree voor de begeleiders

Prijs per kind, minimaal 6, maximaal 12 kinderen. Minimum leeftijd 6 jaar

Reserveren à €16,95


Belangrijke informatie

 • Ter bescherming van u en uw kinderen is het dragen van sokken verplicht tijdens het spelen, ook bij warm weer.
 • Het meenemen en nuttigen van eigen eet- en drinkwaren is niet toegestaan, in Monkey Town is voldoende en gevarieerd eten en drinken verkrijgbaar.
 • Het personeel van Monkey Town is gemachtigd de inhoud van meegebrachte tassen in te zien.
 • Pinbetaling heeft onze voorkeur, beperkt extra geld opnemen is ook mogelijk.
 • Bij hoge temperaturen is het mogelijk dat wij eerder sluiten. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u van tevoren te bellen naar de vestiging Uitgeest.
 • Wij zijn altijd open voor gereserveerde kinderfeestjes of andere arrangementen.

Indien het érg warm weer is, graag eerst even bellen of we geopend zijn!
We vermelden deze informatie dan ook die dag op de site.

Opties

Visual

 Deze extra opties zijn mogelijk bij alle feestjes

 Cakejes versieren  € 1,80
 Extra cadeautje  € 2,90
 Extra snack  € 2,00
 Fles kindercampagne  € 6,00
 Kignuggets (4 stuks)  € 2,00
 Snoepzakje  € 1,50
 Ouder arrangement; patat met saus, snack naar keuze en 2 drankjes  € 8,50

 

Route naar Monkey Town Uitgeest

Wat is Slotracen?

Slotracen is het met elektrische modelauto's racen op een baan voorzien van sleuven (slots in het Engels). Naast de sleuven zitten stroomgeleiders (litzen) die de stroom voor de auto's bevatten. Aan de onderkant van een auto zit een sleperschoen met slepers en die zorgt er voor dat de auto over de baan stuurt en dat de stroom via de litzen en slepers naar de motor van de auto gaat. De hoeveelheid stroom die naar de auto gaat wordt geregeld door een regelaar.

De slotracebaan van Monkey Town Uitgeest is nogal speciaal. Het is een zogenaamde Best-Lane-Slotcar-Track, wat zoveel betekent als Ideale Liin Racebaan. De ideale lijn is de, over het algemeen, snelste race-lijn op een racebaan. In de Monkey Town Grand Prix baan zijn zitten automatische wissels welke ervoor zorgen dat deze ideale lijn gereden wordt. Een auto wijkt in twee gevallen automatisch af van de ideale lijn. In het eerste geval gebeurt dit bij 5 zogenaamde aanvalswissels. Hier wordt de achtervolgende auto naar de andere baan geleid om een aanval te kunnen plaatsen op de auto ervoor. In het tweede geval gebeurt dit afwijken als er auto's naast elkaar rijden en gebeurt dit om botsingen te voorkomen.

Veiligheid Monkey Town Grand Prix

Verantwoordelijkheid en veiligheid
De Monkey Town Grand Prix vind plaats onder begeleiding van een ervaren wedstrijdleider. Hij/zij leidt en begeleidt de Grand Prix en zorgt ervoor dat deze ordelijk en veilig verloopt. Alle gebruikte systemen zoals baan, baanwissels, (digitale)regelaars en auto's komen uit de professionele Slotrace industrie en zijn gevoelig en kostbaar. Op de baan staat een continue spanning van 12 Volt met een maximum van 10 Amp. Hoewel de baan gezekerd is kan kortsluiting schade toebrengen aan de digitale ontvangers in de auto’s en moet daarom zoveel mogelijk voorkomen worden. Kortsluiten van de geleiderails met bijvoorbeeld de vingers is ongevaarlijk maar kan een kleine prikkeling in de vinger veroorzaken. Ter bescherming van de kinderen en de systemen dienen alle deelnemers de instructie(s) van de wedstrijdleider op te volgen. De wedstrijdleider behoudt zich het recht voor deelnemers van verdere deelname uit te sluiten wanneer opdrachten en instructies niet worden opgevolgd. Naast het in algemene zin in gevaar brengen van de veiligheid is ook het niet opvolgen van race-instructies reden verdere deelname te ontzeggen.

Vul je kadobox bij Intertoys en de jarige viert gratis zijn kinderfeestje!

Het allerleukste en meest complete kinderfeestje vier je natuurlijk bij Monkey Town! Kom samen klimmen, klauteren, smullen van al het lekkers en maak er een onvergetelijke dag verjaardag van.

Als je tussen 11 september en 30 november een kadobox vult bij een Intertoys-vestiging bij jou in de buurt, ontvang je een voucher ‘jarige gratis’ bij een kinderfeestje bij ons.

Nieuwsgierig naar onze feestjesarrangementen? Klik hier 

De voucher is in te leveren tussen 1 oktober t/m 20 december 2019, met uitzondering van de herfstvakantie. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration