Durf jij het aan....? Onze Escape Room speciaal voor kinderen!

In het begin, toen de escaperoom niet bekend was en zich langzaam uitbreidde, waren ze vooral voor volwassenen of minstens vanaf 16 jaar. Met de komst van onze speciale escaperoom voor kinderen is hier verandering in gekomen: ouders gaan met hun kinderen de escaperoom in. De nieuwe Monkey Town "Jungle Escape" is een combinatie van "Indiana Jones meets the Jungle". Jullie zitten opgesloten in een jungle hut en moeten met behulp van raadsels en puzzels oplossingen vinden om op tijd weer buiten te komen. Actie, spanning en sensatie! Mocht je nou willen boeken of vragen hebben? Dat kan hieronder, of bel ons gerust even op. We zijn te bereiken op 0251 316 803.

Algemene Escaperoom Informatie
De speelduur is ca. 45-60 minuten. Maximaal 8 kinderen* en mininmaal 5 spelers. 1 volwassen begeleider is verplicht i.v.m. veiligheid.

Toegang tot Monkey Town is in de prijs inbegrepen voor de spelers, de begeleiders zijn gratis en is inclusief onbeperkt spelen. Alle spelers krijgen een Jungle Escaperoom Diploma. 

Monkey Town Jungle Escape Party
Je verjaardag vier je samen met vriendjes en vriendinnetjes en een volwassen begeleider achter slot en grendel in een kamer vol kisten gevuld met puzzels en breinbrekers. Wanneer de deur in het slot valt begint de race tegen de klok. Geen paniek, als jullie als team slim aan de slag gaan heb je tijd genoeg om de code te kraken. Go for it! Reserveren kan onderaan deze pagina.

Niet jarig wel de EscapeRoom spelen?
We kunnen ons heel goed voorstellen dat je net jarig bent geweest, of juist dat het nog even duurt. Dan wil je natuurlijk niet zo lang wachten. Het is ook mogelijk om de EscapeRoom te boeken en te spelen met vrienden en vriendinnen zonder dat je jarig bent. Bijvoorbeeld op een studiedag, in het weekend, of gewoon wanneer je zin hebt. Reserveer onderaan!

De Jungle Escape Party kost per kind €16,95. Gewoon de Jungle kids Escape Room boeken? Dan zijn de kosten € 12,95 per kind, inclusief toegang het het speelparadijs.

 

Jungle Escape Party


Je verjaardag vier je samen met vriendjes en vriendinnetjes en een volwassen begeleider achter slot en grendel in een kamer vol kisten gevuld met puzzels en breinbrekers. Wanneer de deur in het slot valt begint de race tegen de klok. Geen paniek, als jullie als team slim aan de slag gaan heb je tijd genoeg om de code te kraken. Go for it!

Een geweldige ervaring! Opgesloten in een Escape Room met kinderen. Voltooi samen alle puzzels en opdrachten binnen het uur. Het is pittig, maar gaat zeker lukken!

 • Entree en ontvangst
 • Onbeperkt limonade
 • Frites met mayonaise en snack.
 • Cadeautje voor de jarige
 • 1 uur Kidsescaperoom (plus 10 minuten uitleg)
 • Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar (1 ouder moet mee ter begeleiding in de Escape Room)
 • Gratis entree voor de begeleiders

Prijs per kind, minimaal 5, maximaal 8 kinderen.

Reserveren à €16,95

Jungle Escape Room

Niet jarig maar wil je wel de EscapeRoom spelen?

We kunnen ons heel goed voorstellen dat je net jarig bent geweest, of juist dat het nog even duurt. Dan wil je natuurlijk niet zo lang wachten. Het is ook mogelijk om de EscapeRoom te boeken en te spelen met vrienden en vriendinnen zonder dat je jarig bent. Bijvoorbeeld op een studiedag, in het weekend, tijdens de schoolvakanties of gewoon wanneer je zin hebt.

 • 1 uur Kidsescaperoom (plus 10 minuten uitleg)
 • Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar (1 ouder moet mee ter begeleiding in de Escaperoom)
 • Gratis entree voor de begeleiders

Prijs per kind, minimaal 5, maximaal 8 kinderen.

Reserveren à €12,95


Belangrijke informatie

 • Ter bescherming van u en uw kinderen is het dragen van sokken verplicht tijdens het spelen, ook bij warm weer.
 • Het meenemen en nuttigen van eigen eet- en drinkwaren is niet toegestaan, in Monkey Town is voldoende en gevarieerd eten en drinken verkrijgbaar.
 • Het personeel van Monkey Town is gemachtigd de inhoud van meegebrachte tassen in te zien.
 • Pinbetaling heeft onze voorkeur, beperkt extra geld opnemen is ook mogelijk.
 • Bij hoge temperaturen is het mogelijk dat wij eerder sluiten. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u van tevoren te bellen naar de vestiging Uitgeest.
 • Wij zijn altijd open voor gereserveerde kinderfeestjes of andere arrangementen.

Indien het érg warm weer is, graag eerst even bellen of we geopend zijn!
We vermelden deze informatie dan ook die dag op de site.

Opties

Visual

 Deze extra opties zijn mogelijk bij alle feestjes

 Cakejes versieren  € 1,80
 Extra cadeautje  € 2,90
 Extra snack  € 2,00
 Fles kindercampagne  € 6,00
 Kignuggets (4 stuks)  € 2,00
 Snoepzakje  € 1,50
 Ouder arrangement; patat met saus, snack naar keuze en 2 drankjes  € 8,50

 

Route naar Monkey Town Uitgeest

Tips Escape Room

Handige Escaperoom Tips:

Om ervoor te zorgen dat dit een leuk uitje wordt voor jou, je kinderen én vriend(inne)tjes, vind je hier een paar tips.

Voordat je een Escape room bezoekt, is het wel belangrijk om te bedenken of ze het wel leuk zullen vinden: zijn ze niet te jong en raken ze niet in paniek van een afgesloten kamer? Bedenk dit van tevoren zodat het voor de kinderen even leuk wordt als voor jou.

Tips voor kinderen en Escaperooms
Het is leuk voor kinderen als zij ook het idee hebben dat ze de puzzels kunnen oplossen. De puzzels bij Monkey Town zijn getest met kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Wanneer de Escaperoom gespeeld wordt met kinderen van 6-7 jaar zal hulp van ouders/begeleiders bij sommige spellen nodig kunnen zijn.

Geef hints
Zien de kinderen de oplossing niet en jij wel, zeg dan niet het antwoord voor maar geef hints: vertel over een aanwijzing die kan helpen bij het oplossen. Het is veel leuker voor ze om zelf de oplossing (met jouw hulp) te vinden.

Vertel ze wat ze moeten doen
Sommige kinderen moeten een beetje extra bijgestuurd worden, help ze daarbij. Maar onderschat je kinderen niet. Kinderen kunnen net zo handig zijn in een team als volwassenen omdat ze andere kwaliteiten hebben: zo denken ze vaak niet te lang na over iets. 

Haal nooit je kinderen naar beneden
Misschien een overbodige regel maar wat er ook gebeurt, bedenk dat de kinderen hun best doen en wees daarom trots op ze. Vergeet jezelf ook vooral niet als je aan het spelen bent; je bent dan wel met de kinderen, maar het moet voor jou ook een leuke activiteit zijn. 

* Er mogen maximaal 8 kinderen en 2 volwassenen in de Escaperoom in verband met veiligheidseisen. 9 kinderen en 1 volwassene is helaas niet toegestaan. Wanneer de Escaperoom gespeeld wordt met kinderen van 6-7 jaar zal hulp van ouders/begeleiders bij sommige spellen nodig kunnen zijn.
• De Escaperoom is alleen beschikbaar in het Nederlands • The Escaperoom is only available in Dutch • Entfliehen Sie das Escaperoom nur in Niederländisch ist •

 

Begeleiders hebben gratis toegang

We heten volwassenen begeleiders van harte welkom. De toegang is voor 18+ immers gratis. Het is overigens niet toegestaan om eigen eten of drinken mee te nemen en consumpties zijn zowel voor kinderen als volwassenen niet inbegrepen. Bij enkele kinderfeestjes is dit voor kinderen wel het geval.

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration