Monkey Town Cycling Team

Visual

Voor het tweede jaar presenteert Monkey Town zijn wielerploeg, voorgaande drie jaar gebeurde dit onder de naam Viking Waterland, maar door de verandering van de economie en doordat Monkey Town zijn contacten heeft via leveranciers en bevriende zakenrelaties etc. is voor deze constructie gekozen en plakt Monkey Town zijn naam er voor de komende jaren zijn naam hieraan vast, de vereniging is een begrip onder wielrenners vanwege het mooie wedstrijd programma in binnen en buitenland, denk aan Italië, polen, Oostenrijk, Zwitserland, china, en noem maar op, niet voor niets komen sollicitaties van renners compleet met uitslagenlijsten uit geheel Nederland en soms van ver daarbuiten in de mailbox van het bestuur. de huidige selectie wordt voor een deel gevuld met renners uit de streek, al moet je omstreken in sommige gevallen wel ruim zien. Was het afgelopen jaren nog uitzwerven om op verschillende locaties te trainen, sinds 2013 heeft de vereniging en daarmee de sterke wedstrijd selectie een vaste kantine bij Monkey Town Purmerend, kompleet met kleedkamers en douches.

Het resultaat laat zich uitbetalen, niet eerder was de saamhorigheid zo groot, succes leek dan ook een kwestie van geduld, inmiddels is dat geduld en de investering aan trainingsarbeid beloond, het is niet langer de vraag of er gewonnen wordt, maar wie en wanneer.

Lid worden van onze mooie vereniging, wij horen het graag.

Monkey Town cycling team kan nog elite/beloften toevoegen, we horen graag van je.

Let op, vind jij dat je talent hebt, zijn je koersuitslagen goed en vind jij dat je in ons team thuis hoort, wij vragen niemand, je moet zelf graag willen en dan zien wij jou brief met je argumenten graag tegemoet.

Wilt u wat voor onze club betekenen ? Wij horen het graag.

Klik hier voor de website van Monkey Town Cycling Team.

Visual

Klimmen, klauteren, kruipen, springen, glijden...

Jouw kinderen kunnen bij ons in het overdekte speelparadijs klimmen en klauteren, kruipen door tunnels en springen op de springkussens en de trampolines. Of spelen met superlego en ravotten in de ballenbakken.

Je ziet: je hebt geen attractiepark meer nodig; jouw kinderen kunnen zich overdekt prima uitleven in een van onze binnen speelparadijzen! U vindt vestigingen van Monkey Town in Noord-Holland, Friesland, Groningen, Gelderland, Zuid-Holland, Utrecht, Overijssel, Limburg en Noord Brabant.

Je kinderfeestje kun je hier super vieren met je vriendjes en vriendinnetjes en de ouders/begeleiders die doen toch lekker stiekem mee.

Kijk maar bij alle vestigingen, zoek het dichtstbijzijnde Monkey Town speelparadijs bij jou in de buurt en beleef, samen met jouw kinderen, een heerlijk  dagje Monkey Town!

Visual

Nieuwe Monkey Towns

Met trots stellen wij u de nieuwe vestigingen voor die in 2019-2020 open zullen gaan en waar we hard aan het bouwen zijn.

 

Amsterdam Geopend 7 augustus 2019
Horgen (Zurich) Zwitserland Geopend 7 augustus 2019
Mierlo

Geopend september 2019

Enschede

23 november 2019

Bergheim

Voorjaar 2020

Eindhoven

Zomer 2020

Tilburg

Najaar 2020

Houd de website of facebook van de desbetreffende vestiging in de gaten voor meer nieuws en openstaande vacatures, hiervoor niet de franchise benaderen maar de vestingen zelf.

Gaaaffff!!!

Visual

Een heerlijk dagje uit! Kom dan snel naar Monkey Town

Wij bieden je een fantastisch dagje uit. Kom het maar snel beleven.

Springen, klimmen, klauteren, ravotten en natuurlijk glijden. Tevens hebben we een gezellig horecagedeelte waar je lekker kan eten en drinken.

Weer of geen weer het is altijd Monkey Town weer.

De leukste kinderfeestjes bij Monkey Town.

Visual

Je kinderfeestje kun je hier super vieren met je vriendjes en vriendinnetjes en de ouders die doen toch lekker stiekem mee.

Ga naar de vestiging en bekijk onze kinderfeestjes arrangementen.

Het leukste speelparadijs van Nederland

Visual

Je ouders kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie en natuurlijk iets lekkers uit onze keuken en o ja, internet is bij ons gratis.

Schoolreisje Monkey Town

Visual

Ideale locatie voor een spetterende schoolreisje. Monkey Town is de ideale locatie voor een spetterend en tof schoolreisje, de kinderen vermaken zich opperbest en de volwassenen begeleiding kunnen alles, onder het genot van een kop koffie of wat anders, goed in de gaten houden.

Meespelen mag natuurlijk ook, Monkey Town is uitermate geschikt voor allerlei schoolreisjes, buitenschoolse opvang en kinderdagverblijven.

Onze arrangementen zorgen er voor dat de kinderen lekker kunnen eten en drinken tegen een all-in prijs.

Neem contact op met de vestiging van jouw keuze en vraag naar de mogelijkheden.

Speelparadijs

Een heerlijk dagje uit in een Monkey Town indoor speelparadijs.

Lees verder

INTERNATIONAAL

Monkey Town Internationaal

Lees verder

Kinderfeestje

Visual

Vier je kinderfeestje bij Monkey Town.

Lees verder

Schoolreisje

Visual

Ideale locatie voor een spetterende schoolreisje.

Lees verder

Lasergamen

Visual

Ja dat kan, maar niet bij alle vestigingen.

Lees verder

Bowling

Visual

Bij diverse vestigingen zijn er bowlingbanen aanwezig.

Lees verder

Outdoor

Visual

Buiten klimmen en klauteren? Kijk snel bij welke vestigingen dit kan.

Lees verder

Indoorgolf

Visual

Bij Monkey Town Rijswijk is er indoor mini golf aanwezig.

Lees verder

Indoorklimsensatie

Visual

Monkey Town Apeldoorn heeft indoorklimsensatie Fun Climb.

Lees verder
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration