Welkom bij Monkey Town Sliedrecht

Visual

Wij zijn gesloten!

Eerder lieten wij nog weten dat wij op aangepaste wijze, volgens de RIVM richtlijnen en die van de Rijksoverheid, open zouden blijven. Echter veranderen de omstandigheden zodanig dat wij de deuren tot nader bericht sluiten.

We hadden graag open gebleven voor onze gasten, immers is lekker onbezorgd spelen het leukste wat er is. Helaas gaat dat nu even niet. We hopen op jullie begrip en hopen dat we iedereen weer mogen verwelkomen na deze roerige periode.

Monkey Town stemt haar beleid rondom het coronavirus af op het door de regering aangekondigde beleid en volgt de instructies van het RIVM en de GGD strikt op. De hygiënevoorschriften bij Monkey Town zijn conform de instructies vanuit deze instanties aangescherpt. Dit betekent dat Monkey Town vestigingen geopend blijven voor het publiek, maar dat de maximale door de regering opgelegde capaciteitsbeperking ook bij Monkey Town geldt. Monkey Town volgt de communicatie vanuit het RIVM op de voet en past haar beleid continue aan de actuele omstandigheden aan. Wij annuleren kinderfeestjes indien de capaciteitsrestrictie dreigt te worden overschreden.
 Indien je geen bericht van ons hebt gehad, gaan kinderfeestjes gewoon door.

Welkom bij het leukste en spannendste indoor speelparadijs van Nederland voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim- en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussen. Je kinderfeestje kun je hier super vieren met je vriendjes en vriendinnetjes. Daarnaast biedt Monkey Town Sliedrecht verschillende arrangementen voor bedrijfs- en familiefeesten. 
Kortom, in Monkey Town Sliedrecht beleef je de ideale dag uit.

Ben jij benieuwd hoe Monkey Town Sliedrecht er van binnen uitziet? Klik dan hier!

 Nieuwsbrief

Wil jij ook op de hoogte blijven van de allerlaatste acties, weetjes en nieuwtjes?

Schijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier!

Instagram

Monkey Town Sliedrecht is nu ook te volgen op instagram!!

 
 

Monkey Town Sliedrecht is nu ook te volgen op instagram!#monkeytownsliedrecht #monkeytown #sliedrecht #spelen #speelparadijs #klimmen #klauteren

Een bericht gedeeld door Monkey Town Sliedrecht (@monkeytownsliedrecht) op

Route naar Monkey Town Sliedrecht

Menukaart

Monkey Town Sliedrecht heeft een uitgebreid assortiment aan eten en drinken.

 

De 10 rittenkaart

Visual

Voor onze vaste gast is er nu ook de 10 rittenkaart verkrijgbaar. Dat is 10 keer spelen voor maar € 59,00. Deze 10 rittenkaart is ook nog eens onbeperkt geldig, te gebruiken voor meerdere kinderen tegelijk en de kaart is geldig in alle Monkey Town vestigingen. Hiermee bespaart u tientallen euro's. Profiteer nu!

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration