Welkom bij Monkey Town Sliedrecht

Visual

Welkom bij het leukste en spannendste indoor speelparadijs van Nederland voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim- en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussen. Je kinderfeestje kun je hier super vieren met je vriendjes en vriendinnetjes. Daarnaast biedt Monkey Town Sliedrecht verschillende arrangementen voor bedrijfs- en familiefeesten. 
Kortom, in Monkey Town Sliedrecht beleef je de ideale dag uit.

Ben jij benieuwd hoe Monkey Town Sliedrecht er van binnen uitziet? Klik dan hier!

 

Visual

Intertoys actie

Monkey Town + Intertoys actie! 

Het allerleukste en meest complete kinderfeestje vier je natuurlijk bij Monkey Town! Kom samen klimmen, klauteren, smullen van al het lekkers en maak er een onvergetelijke dag verjaardag van.

Als je tussen 11 september en 30 november een kadobox vult bij een Intertoys-vestiging bij jou in de buurt, ontvang je een voucher ‘jarige gratis’ bij een kinderfeestje bij ons.

Monkey Town, een fantastisch groot, afwisselend en uitdagend indoor speelparadijs, waar ieder bezoek een waar kinderfeest voor kinderen èn ouders wordt!

Lekker klimmen, klauteren, rennen, springen, dansen, gillen (nou ja, een beetje gillen mag natuurlijk wel...)!

 
En natuurlijk doet Monkey Town Sliedrecht ook hier aan mee. Reserveer je party online en vermeld bij het reserveren (opmerkingen veld) dat je in het bezit bent van een intertoys voucher. Dan verrekenen we de gratis jarige job op de dag van het feestje! Check hier alle actievoorwaarden!

Per kinderfeestje reserveren wij een tafel plus twee begeleiders, wilt u meer stoelen en of tafels reserveren hebben wij daar uiteraard een passende oplossing voor. Wilt u het vermelden bij de reservering? Voor de volwasssenen hebben we een speciaal arrangement samengesteld waar u gebruik van kan maken. Deze kunt u aanvinken bij de extra opties in de reservering.

Een compleet feest vieren samen met de hele familie? Dit is ook mogelijk neem hiervoor contact met ons op via sliedrecht@monkeytown.euNieuwsbrief

Wil jij ook op de hoogte blijven van de allerlaatste acties, weetjes en nieuwtjes?

Schijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier!

Instagram

Monkey Town Sliedrecht is nu ook te volgen op instagram!!

 
 

Monkey Town Sliedrecht is nu ook te volgen op instagram!#monkeytownsliedrecht #monkeytown #sliedrecht #spelen #speelparadijs #klimmen #klauteren

Een bericht gedeeld door Monkey Town Sliedrecht (@monkeytownsliedrecht) op

Route naar Monkey Town Sliedrecht

Menukaart

Monkey Town Sliedrecht heeft een uitgebreid assortiment aan eten en drinken.

 

De 10 rittenkaart

Visual

Voor onze vaste gast is er nu ook de 10 rittenkaart verkrijgbaar. Dat is 10 keer spelen voor maar € 59,00. Deze 10 rittenkaart is ook nog eens onbeperkt geldig, te gebruiken voor meerdere kinderen tegelijk en de kaart is geldig in alle Monkey Town vestigingen. Hiermee bespaart u tientallen euro's. Profiteer nu!

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration