Monkey Town Schagen

Het speelparadijs met de Super Trampolines!

Monkey Town Schagen is een zeer veelzijdig overdekt speelparadijs, een plek waar van alles te doen is en waar kinderen lekker kunnen spelen.

Er zijn mega grote trampolines, een foam pit, glijbanen waaronder twee hele stoere (voor de echte waaghalzen) en een grote speelkooi met allerlei hindernissen. Klimmen, klauteren en glijden. Alles kan in onze veilige omgeving.

Voor de peuters en kruipers is er een speciaal ontwikkeld peutergedeelte met lego blokken, trampolines en de bekende ballenbak. Kinderen tot 4 jaar kunnen hier heerlijk afgeschermd spelen, terwijl de ouders ontspannen kunnen toekijken of lekker mee kunnen spelen.

Begeleiding is gratis (maar wel verplicht) en wordt bij ons voorzien van verse bonenkoffie, comfortabele stoelen en gratis Wifi. Je kunt dus surfen of zelfs werken terwijl de kinderen zich vermaken in het speelparadijs. Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreide menukaart met een grote verscheidenheid aan lekkere gerechten.

Ervaar het zelf!

Wil je een betaalbaar maar toch een heerlijk dagje uit voor de kids? Kom dan naar Monkey Town Schagen!

Monkey Town Schagen staat voor: lokaal & betaalbaar voor iedereen! Daarnaast staan veiligheid, hygiëne en beleving voor jong en oud hoog in ons vaandel.

Graag tot ziens!

 

 

Visual

Sokkenregel

Supercool dat je komt spelen! Let op dat je altijd een paar sokken meeneemt, deze zijn verplicht om te dragen.Een super gaaf Kinderfeestje!

Kijk ook eens naar onze extra's die het feestje nog leuker maken !

Wat dacht je van een Oehlie slagroomtaart, een gave Oehlie beker om mee naar huis te nemen.

Of een leuk themafeestje met als extra Streetdance, Hip Hop, Bootcamp, KidzBoxing of KidzFitness bij onze buren van Fit For Free

 

Neem contact met ons op!

Monkey Town Schagen is 7 dagen per week geopend!

We zijn per mail te bereiken:

E-mail: schagen@monkeytown.eu 

Route naar Monkey Town Schagen

Begeleiders hebben gratis toegang!

En kunnen gebruik maken van GRATIS WIFI, uitgebreide horeca en een heerlijke zitplaats

Het leukste speelparadijs van Nederland!

Haal de aap in je naar boven in het leukste speelparadijs van Nederland! Voor ouders en begeleiders staat de koffie klaar en is onze keuken geopend. Oh ja, het gebruik van WIFI is natuurlijk helemaal GRATIS.

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration