Monkey Town Rotterdam

Het leukste speelparadijs van Rotterdam

Visual

 

WELKOM BIJ MONKEY TOWN ROTTERDAM! 

Na bekendmaking van de versoepeling van de Coronamaatregelen zal Monkey Town Rotterdam vanaf vrijdag 5 juni weer open zijn..

Monkey Town Rotterdam volgt daarbij altijd de actuele richtlijn en van het RIVM en de gezondheidsstrategie van de regering en hanteert voorlopig een aangepast openingsbeleid. Monkey Town, als toonaangevende dagattractie, is bij uitstek geschikt om de veiligheid van onze gasten te waarborgen. Onze medewerkers zijn van nature gewend en getraind om onze gasten een veilige dag te bezorgen. Veiligheid en hygiëne waren altijd al, en zijn zeker nu, belangrijke kenmerken van een onbezorgde dag vol speelplezier bij Monkey Town.

Wij werken daarbij samen met de overkoepelende brancheorganisaties voor de Recreatiebranche en met andere indoor vrijetijdsactiviteiten, waardoor het beleid binnen de sector op elkaar is afgestemd. Monkey Town neemt haar verantwoordelijkheid hierbij serieus en werkt volgens een strikt intern COVID-19 Beheersingsprotocol zodat spelen bij Monkey Town niet alleen leuk, maar ook veilig is in deze bijzondere tijd.

De beschikbare toegangscapaciteit bij Monkey Town zal lager zijn dan vóór COVID-19. Toch vinden wij het belangrijk om onze gasten een plaats te bieden voor een betaalbaar uitje dicht bij huis na deze moeilijke periode. Om de bezoekerscapaciteit te reguleren en om teleurstellingen te voorkomen vragen wij onze gasten om de komende tijd vooraf een plaats te reserveren. Reserveren is vanaf heden verplicht via onze website onder het kopje Reserveer Nu!!. Wij hanteren bij onze blokken van drie uur de volgende tijden; 9.00-12.00 uur, 12.00 - 15.00 uur en 15.00-18.00 uur. De prijzen blijven hetzelfde. 

Samen spelen voor kinderen is veilig omdat inmiddels bekend is dat kinderen een laag risicogroep vormen voor het verspreiden van het virus. Voor volwassenen (ouders, begeleiders en medewerkers) past Monkey Town social distancing toe om contact tussen gasten onderling en tussen gasten en medewerkers tot een minimum te beperken. Monkey Town heeft alle vestigingen tijdens de verplichte sluiting schoongemaakt en heeft voor de komende periode extra hygiëne maatregelen getroffen om een hygiënisch verantwoord 1,5 meter bezoek te garanderen.

Nu bezoeken weer kan is Monkey Town er, dankzij een zorgvuldige voorbereiding, weer klaar voor om op een veilige manier onze gasten te ontvangen. Jong en oud, Veilig Samen Uit.

 Nieuwe ‘’tijdelijke’’spelregels bij Monkey Town:

 1. Gasten reserveren altijd via onze website in blokken van 3 uur. Dit is verplicht. Zonder reservering is toegang helaas niet mogelijk. De prijs blijft €7,95 per kind en ouders zijn gratis.
 2. Het peutertarief vervalt tijdelijk. 
 3. Maximaal 1 ouder/begeleider per gezin en maximaal 2 ouders/begeleiders per kinderfeestje.
 4. Alleen entree als iedereen in het gezelschap klachtenvrij is (dus geen koorts, hoesten, niezen etc.)
 5. Houdt 1,5 meter afstand.
 6. Neem de hygiënemaatregelen in acht.
 7. Volg altijd de instructies van onze medewerkers op. 

 Reserveer Nu!! ... je plekje bij Monkey Town Rotterdam

Reserveer nu!!


WoohoOoOOoo OOOooOo!

 • Ter bescherming van u en uw kinderen is het dragen van sokken verplicht tijdens het spelen, ook bij warm weer.
 • Het meenemen en nuttigen van eigen eet- en drinkwaren is niet toegestaan, dit is volgens de HACCP norm.
 • Het personeel van Monkey Town is gemachtigd de inhoud van meegebrachte tassen in te zien.
 • Pinbetaling heeft onze voorkeur, extra geld opnemen is echter niet mogelijk. 

Indien het érg warm weer is, graag eerst even bellen of we geopend zijn!
We vermelden deze informatie dan ook die dag op de site.

Reserveer Nu!! ... je plekje bij Monkey Town Rotterdam

Reserveer nu!!

Route naar Monkey Town Rotterdam

Neem contact met ons op

Monkey Town Rotterdam is altijd 7 dagen per week geopend! We zijn per telefoon of mail te bereiken:

Tel: 010-8009889
E-mail: rotterdam@monkeytown.eu


Bezoek en postadres:
Akkeroord 10
3079 ZS Rotterdam

Het vervoer naar onze overdekte jungle

Visual

Op ons eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig om alle bezoekers van een plekje te kunnen voorzien. Ook voor degene die met het openbaar vervoer komen is Monkey Town Rotterdam uitstekend bereikbaar. Zo is er een tram- en bushalte op loopafstand aanwezig. Kom je met de bus? Dan kun je bus 90 of 91 van Arriva nemen of bus 76, 143 of 144 van de RET. Kom je met de tram? Dan kun je tram 23 nemen, halte Akkeroord of tram 2, halte Bredenoord (5 min loopafstand). 

We verwelkomen jullie graag! 

De 10 rittenkaart

Voor onze vaste gasten is er ook een 10 rittenkaart verkrijgbaar. Dat is 10 keer spelen voor maar € 59,00. Deze 10 rittenkaart is ook nog eens onbeperkt geldig, te gebruiken voor meerdere kinderen tegelijk en de kaart is geldig in alle Monkey Town vestigingen. Hiermee bespaart u tientallen euro's. Profiteer nu!

Overzicht kinderfeestjes

Overzicht kinderfeestjes
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration