Vestigingsinformatie

Visual

Monkey Town Purmerend is een zeer veelzijdig overdekt speelparadijs waar zeer veel leuke activiteiten te doen zijn, en waar je lekker kan spelen.

De ouders kunnen op hun gemak zitten op de lounge banken of op luxe leren stoelen wat het zitten duidelijk prettiger maakt, per december kunt u heerlijk rustig zitten in onze Afrikaanse loungegedeelte geheel in sfeer, u weet niet wat u meemaakt.

Voor de kinderen zijn er mega grote trampolines, een zeer groot oneindige speelkooi met zeer veel hindernissen, groter maak je ze niet mee, crossen in de formule wagentjes, en wie is de snelste op de dubbele rodelbaan, tevens maar liefst 5 glijbanen en wel drie hele stoere, wie durft? Dus kom snel klimmen en klauteren en glijden, en alles in een super veilige omgeving.

Ook de EyePlay is het vermelden waard en zeer educatief, met z’n allen achter kikkers aanzitten, of ballonnen uittrappen of een partijtje voetbal spelen, word jij de nieuwe Ronaldo?

De kanonnenkooi die geheel apart staat moet natuurlijk ook gemeld worden, wie wint de wedstrijd? Hier is ook de ballenfabriek gevestigd, waar je veel speelpret beleefd met je leeftijdgenootjes.

Voor de peuters en kruipers is er een zeer ruim speciaal ontwikkeld peutergedeelte met lego blokken en de bekende ballen zuig fabriek, sommige peuters noemen het de ballenfabriek, kleintjes tot 4 jaar kunnen hier heerlijk afgeschermd spelen, terwijl de ouders heerlijk op de loungebanken of aan de peuterbar kunnen plaatsnemen, of lekker mee gaan spelen.

Onze menu kaart is zeer uitgebreid, veel gezonde producten en veel streekproducten, kom het eens ervaren.

Natuurlijk hebben wij gratis WIFI.

Dus voor een betaalbaar dagje uit, of het allerleukste dagje uit,  kom naar Monkey Town Purmerend, tevens voor al uw feestjes, kinderfeestjes, jubileum, bedrijfsfeestjes etc.

Belangrijke informatie

  • Ter bescherming van u en uw kinderen is het dragen van sokken verplicht tijdens het spelen, ook bij warm weer.
  • Het meenemen en nuttigen van eigen eet- en drinkwaren is niet toegestaan binnen Monkey Town, in Monkey Town is voldoende en gevarieerd eten en drinken verkrijgbaar, aan personen onder de 18 worden geen alcoholische dranken verstrekt. Een eigen verjaardagstaart mag wel worden meegenomen maar verder niets anders.
  • Het personeel van Monkey Town is gemachtigd de inhoud van meegebrachte tassen in te zien.
  • Pinbetaling heeft onze voorkeur, extra geld opnemen is echter niet mogelijk.
  • Bij hoge temperaturen is het mogelijk dat wij eerder sluiten. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u van tevoren te bellen naar de vestiging purmerend.
  • Indien het érg warm weer is, graag eerst even bellen of we geopend zijn!
  • We vermelden deze informatie dan ook die dag op de site.

 WoohoOoOOoo OOOooOo!

Moe geworden van het wachten in een rij van een groot attractiepark?

Wij bieden je een fantastisch initiatief: een dagje binnenspelen in een Monkey Town indoor speelparadijs!

Speciaal peutertarief

Voor kinderen tot 4 jaar die op maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag- of vrijdagochtend voor 11.30 uur binnen-
komen geldt een entreeprijs van € 5,00.
Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief

Route naar Monkey Town Purmerend

Neem contact met ons op

Monkey Town Purmerend is van maandag t/m zondag geopend! We zijn  dan ook per telefoon of mail te bereiken:

Tel: 0299-744055

Begeleiders hebben gratis toegang

maar de consumpties zijn niet inbegrepen.

Het leukste speelparadijs van Nederland!

Je ouders kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie en natuurlijk iets lekkers uit onze keuken en o ja, internet is bij ons gratis.

Vier je kinderfeestje bij Monkey Town

Welkom bij het leukste en spannendste Indoorspeelparadijs van Nederland voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens.

Je kinderfeestje kun je hier super vieren met je vriendjes en vriendinnetjes en de ouders die doen toch lekker stiekem mee.

Je ouders kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie en natuurlijk iets lekkers uit onze keuken, o ja internet is bij ons gratis.

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration