Monkey Town Maarssen

voor het leukste dagje uit!

Visual

 Vul je kadobox bij Intertoys en de jarige viert gratis zijn kinderfeestje!

Het allerleukste en meest complete kinderfeestje vier je natuurlijk bij Monkey Town! Kom samen klimmen, klauteren, smullen van al het lekkers en maak er een onvergetelijke verjaardag van.

Als je tussen 11 september en 30 november een kadobox vult bij Intertoys-vestiging bij jou in de buurt, ontvang je een voucher 'jarige gratis' bij een kinderfeestje bij ons. Nieuwsgierig naar onze feestjesarrangementen klik dan in ons menu op kinderfeestjes.

De voucher is in te leveren van 1 oktober t/m 20 december, met uitzondering van de herfstvakantie. Klik hier voor alle actievoorwaarden.

Het leukste speelparadijs van Maarssen en omstreken! 

Monkey Town Maarssen is een zeer veelzijdig overdekt speelparadijs nabij Utrecht, een plek waar van alles te doen is en waar kinderen lekker kunnen spelen.

Er zijn grote trampolines, maar liefst vijf glijbanen waaronder drie hele stoere (voor de echte waaghalzen) en een grote speelkooi met allerlei hindernissen. Verder kan jong en oud zich uitleven in onze laserjungle! Klimmen, klauteren, glijden en lasergamen. Alles kan in onze veilige omgeving.

Voor de peuters en kruipers is er een speciaal ontwikkeld peutergedeelte met lego blokken, trampolines, een rodelbaan en de bekende ballenbak. Kinderen tot 4 jaar kunnen hier heerlijk afgeschermd spelen, terwijl de ouders ontspannen kunnen toekijken of lekker mee kunnen spelen.

Begeleiding is gratis (maar wel verplicht). U kunt genieten van verse bonenkoffie, comfortabele stoelen en gratis Wifi. U kunt dus surfen of zelfs werken terwijl de kinderen zich vermaken in het speelparadijs. Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreide menukaart met een grote verscheidenheid aan lekkere gerechten.

Ervaar het zelf!

Wilt u een betaalbaar maar toch een heerlijk dagje uit voor de kids in omgeving Utrecht? Kom dan naar Monkey Town Maarssen!

Monkey Town Maarssen staat voor: lokaal & betaalbaar voor iedereen! Daarnaast staan veiligheid, hygiëne en beleving voor jong en oud bij ons hoog in het vaandel.

Graag tot ziens!

NB: ONZE EIGEN DRIELAAGSE PARKEERGARAGE!

Auto:

Zo kunt u gebruikmaken van onze eigen drielaagse parkeergarage boven het speelparadijs! Er is hier voldoende GRATIS parkeergelegenheid! Ook zijn er twee liften aanwezig, zodat jullie droog bij de entree uit zullen komen. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de kant van het bus/treinstation. Voer in uw navigatie: Safariweg 203 te Maarssen en u komt uit bij de ingang van de parkeergarage. Vergeet alleen niet bij binnenkomst om een UITRIJMUNT te vragen!

Fiets/openbaar vervoer:

Het speelparadijs is pal tegenover het bus/treinstation gevestigd. De entree van het speelparadijs bevindt zich aan de kant van het winkelcentrum 'Bisonspoor', ter hoogte van de bowlingbaan. 

 Peuterochtend

Visual

Elke maandag t/m vrijdag is het PEUTEROCHTEND bij Monkey Town Maarssen. Kinderen van 1 t/m 3 jaar betalen slechts €5,50 bij binnenkomst tot 11.30 uur. U mag zo lang blijven als u zelf wilt!

Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. Tijdens schoolvakanties regio midden en feestdagen vervalt het peutertarief.  

Kinderfeestjes

Visual

Het allerleukste kinderfeestje vier je bij Monkey Town Maarssen! Nu ook mogelijk tijdens de gehele zomervakantie!

Monkey Town Maarssen pakt uit! Met volle trots introduceren wij onze kinderfeestjes! Nu ook inclusief EEN SPEL LASERGAME! 

Bekijk eens onze 'Monkey Party Basic' arrangement! Of wil jij liever het meest complete kinderfeestje?! De 'Big Jungle Party' inclusief een leuke 'Oehlie Meeneembeker' voor iedereen!

Nodig daarom al jouw vriendjes/vriendinnetjes uit en reserveer direct ONLINE!

Reserveer

Route naar Monkey Town Maarssen

Lasergame

Visual

Lasergamen in onze laserjungle is pure sensatie. Plezier gegarandeerd!

Bekijk ook eens onze leuke kinderfeestjes. Nu ook inclusief EEN SPEL LASERGAME!

 

Meer informatie

Vacatures

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende bijbaan in een kinderwereld zoals Monkey Town? Wij zijn dan op zoek naar jou!

 

Solliciteer nu!
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration