Zaalverhuur

Van feestje tot vergadering

Visual

Wij beschikken over een grote zaal met direct uitzicht op het indoor speelparadijs. Wil je je feest of event echt groots aanpakken, overweeg dan eens om onze zaal af te huren. Ideaal voor Sinterklaasfeesten, verjaardagen, partijen, trainingen, kerst- en nieuwjaarsrecepties en verenigingen. 

Zaalhuur kost: 

                      € 60,- per uur. (vanaf 10:00 tot 18:00 uur)

                      na 18:00 uur kost € 100.00 per uur 

                      Entree kinderen € 5.00 per kind

                      Schoonmaken kost € 50.00

                      Eigen eten en drinken is toegestaan, mits in de zaal! 

                      Speel tuin max tot 21:00 uur 

Arrangement 1: € 13,75 p.p. De zaal staat 3 uur lang tot je beschikking, elk uur extra kost € 50,-. Bij dit arragement zijn vier drankjes (wijn, bier, fris, koffie en thee) en vier porties chips en noten aan tafel inbegrepen.

Arrangement 2: € 27,50 p.p. De zaal staat 3 uur lang tot je beschikking, elk uur extra kost  € 50,-. Bij dit arrangement zit inbegrpen onbeperkt  drankjes (bier, wijn, fris, koffie en thee) en warmhapjes (kipuggets,frikandel,bitterbal) inbegrepen.

Voor ieder feest en evenement kunnen wij een offerte op maat maken. Het reserveren van een zaal is mogelijk tot aan 150 volwassenen. De zaal is ingericht met een beamer en complete discoverlichting. De sfeer is dus makkelijk zelf te bepalen. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen via 034 561 94 94 of stuur een vrijblijvende e-mail naar leerdam@monkeytown.eu

Visual

Bowlen Arrangement

Je feestje vieren op onze (disco) bowlingbaan? Ook daar is een arrangement voor. Hierbij zit inbegrepen;

  • Uurtje bowlen
  • Onbeperkt ranja
  • Friet met een snack
  • Water ijsje en één zak snoep/chips
  • Cadeau voor de jarige

Prijs per kind. Minimaal 4 kinderen.

Reserveren € 11,00
Visual

Poolen

Poolen als de kinderen aan het spelen zijn, of gezellig samen met (oudere) kinderen poolen? Buiten een feestzaal, bar, bowlingbaan en restaurant om beschikken wij ook over pooltafels.Wij hebben twee professionele tafels staan en twee tafels voor de beginners. Het uurtarief bedraagt € 8.- per tafel.Steengrill

Visual

Eens wat anders doen dan gourmetten of een klassiek all-you-can-eat restaurant bezoeken om wat te vieren of om simpelweg lekker buiten de deur te eten? 

Dan zit je bij Monkey Town Leerdam goed. Wij beschikken over een groot seperaat restaurant. De indoor speeltuin is slechts enkele meters verderop en door de grote ramen kijk je er direct in. Het gemak van een indoor speelparadijs en restaurant gecombineerd. Steengrillen is gezellig en hoeft niet eens duur te zijn. Vanaf vijftien personen bieden wij het volgende arrangement aan voor € 24,50 per persoon, exclusief drank. Kinderen van vier tot en met elf jaar betalen € 14,50 per kind.

  • Rauwkost salade.
  • Zes soorten vlees; kipsate, biefstuk, kophaas, kipfilet, varkenslap en mini-hamburger.
  • Drie soorten sauzen; knoflooksaus, satésaus en mayonaise.
  • Inclusief één coupe ijs per persoon.
  • Friet en stokbrood.

Je kunt een onbeperkte hoeveelheid schalen (met de zes soorten) vlees bestellen.  De kinderen in het gezelschap, en stiekem ook de volwassenen, kunnen gebruikmaken van het indoor speelparadijs. De avond nog een twist geven? Dan kan je voor slechts € 4,- p.p. één uur bowlen bijboeken.

Route naar Monkey Town Leerdam

Goedkoop peutertarief

Visual

Woensdag, donderdag of vrijdag in de ochtend is Monkey Town Leerdam wel heel voordelig voor peuters. Kinderen van één tot en met drie jaar kosten dan slechts € 4,95,- toegang.* 

*Van woensdag tot en met vrijdag bij binnenkomst tot 11:30 uur voor kinderen tot en met drie jaar. Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom, maar betalen dan het reguliere toegangstarief. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.

Spelen, spelen, spelen...

Visual

Spelen, spelen en spelen willen de kinderen natuurlijk. Als ouder kun je natuurlijk lekker actief mee gaan doen, maar even ontspannen kan natuurlijk ook. Wij beschikken over wifi en aan onze bar is een goede kop koffie te krijgen. Dus terwijl de kinderen spelen, en nog meer spelen, kunnen de begeleiders ontspannen. Pssst, dat is ook prima te combineren met een kinderfeestje.

Overzicht kinderfeestjes
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration