Steengrill

Gezellig en lekker eten

Visual

Eens wat anders doen dan gourmetten of een klassiek all-you-can-eat restaurant bezoeken om wat te vieren of om simpelweg lekker buiten de deur te eten? 

Dan zit je bij Monkey Town Leerdam goed. Wij beschikken over een groot restaurant. De indoor speeltuin is slechts enkele meters verderop en door de grote ramen kijk je er direct in. Het gemak van een indoor speelparadijs en restaurant gecombineerd. Steengrillen is gezellig en hoeft niet eens duur te zijn. Vanaf 15 personen bieden wij het volgende arrangement aan voor € 24,50 per persoon, exclusief drank. Kinderen van 4 tot en met 11 jaar betalen € 14,00 per kind.

  • Rauwkost salade.
  • Zes soorten vlees; kipsate, biefstuk, kophaas, kipfilet, varkenslap en mini-hamburger.
  • Drie soorten sauzen; knoflooksaus, cocktailsaus en mayonaise.
  • Friet en stokbrood.
  • Inclusief één coupe ijs per volw. kinderen mogen een peer of raket ijs.

Je kunt een onbeperkte hoeveelheid schalen (met de zes soorten) vlees bestellen.  De kinderen in het gezelschap, en stiekem ook de volwassenen, kunnen gebruikmaken van het indoor speelparadijs. De avond nog een twist geven? Dan kan je voor slechts € 4,- p.p. één uur bowlen bijboeken.

Visual

Bowlen Arrangement

Je feestje vieren op onze (disco) bowlingbaan? Ook daar is een arrangement voor. Hierbij zit inbegrepen;

  • Uurtje bowlen
  • Onbeperkt ranja
  • Friet met een snack
  • Water ijsje en één zak snoep/chips
  • Cadeau voor de jarige

Prijs per kind. Minimaal 4 kinderen.

Reserveren € 11,00
Visual

Poolen

Poolen als de kinderen aan het spelen zijn, of gezellig samen met (oudere) kinderen poolen? Buiten een feestzaal, bar, bowlingbaan en restaurant om beschikken wij ook over pooltafels.Wij hebben twee professionele tafels staan en twee tafels voor de beginners. Het uurtarief bedraagt € 8.- per tafel.

Visual

Vier je kinderfeestje bij Monkey Town

Een onbezorgd kinderfeestje? Dat kan bij ons. Of je nou kiest voor het indoor speelparadijs met bowlen, of bijvoorbeeld alleen bowlen, wij doen ons uiterste best om er een knalfeest van te maken. Maatwerk is ook mogelijk. Daarvoor kan je ons contacteren via de contactpagina.Goedkoop peutertarief

Visual

Woensdag, donderdag of vrijdag in de ochtend is Monkey Town Leerdam wel heel voordelig voor peuters. Kinderen van één tot en met drie jaar kosten dan slechts € 4,95,- toegang.* 

*Van woensdag tot en met vrijdag bij binnenkomst tot 11:30 uur voor kinderen tot en met drie jaar. Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom, maar betalen dan het reguliere toegangstarief. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.

Route naar Monkey Town Leerdam

Monkey Town Leerdam

Visual

Heb je nou even geen zin om in de regen in een pretpark te lopen, in de rij voor de attracties te staan en veel parkeergeld te betalen? Kom dan langs bij Monkey Town Leerdam, waar de kinderen zelf actief spelen, het altijd droof is en parkeren en wifi gratis zijn. Kijk, dat zijn toch een hoop voordelen.

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration