Prijzen

Leerdam

Visual
  • € 7,95 Entree (vanaf 1 t/m 12 jaar)
  • € 4,95 Peutertarief (1 t/m 3 jaar)* 
  • € 59,00 10-rittenkaart
  • Voor vervolg 10 Rittenkaart kost€ 55,00

* Van woensdag tot en met vrijdag bij binnenkomst tot 11:30 uur voor kinderen tot vier jaar. Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom, maar betalen dan het reguliere toegangstarief. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.

Ouders en begeleiders hebben altijd gratis toegang. Voor alle kinderen onder de achttien jaar is begeleiding van achttien jaar of ouder verplicht. Vanwege hygiene moeten alle kinderen ten alle tijden sokken dragen.


Visual

Steengrill

Eens wat anders doen dan gourmetten of een klassiek all-you-can-eat restaurant bezoeken om wat te vieren of om simpelweg lekker buiten de deur te eten? 

Dan zit je bij Monkey Town Leerdam goed. Wij beschikken over een groot seperaat restaurant. De indoor speeltuin is slechts enkele meters verderop en door de grote ramen kijk je er direct in. Het gemak van een indoor speelparadijs en restaurant gecombineerd. Steengrillen is gezellig en hoeft niet eens duur te zijn. Vanaf vijftien personen bieden wij het volgende arrangement aan voor € 24,50 per persoon, exclusief drank. Kinderen van vier tot en met elf jaar betalen € 14,50 per kind.

  • Rauwkost salade.
  • Zes soorten vlees; kipsate, biefstuk, kophaas, kipfilet, varkenslap en mini-hamburger.
  • Drie soorten sauzen; knoflooksaus, satésaus en mayonaise.
  • Inclusief één coupe ijs per persoon.
  • Friet en stokbrood.

Je kunt een onbeperkte hoeveelheid schalen (met de zes soorten) vlees bestellen.  De kinderen in het gezelschap, en stiekem ook de volwassenen, kunnen gebruikmaken van het indoor speelparadijs. De avond nog een twist geven? Dan kan je voor slechts € 4,- p.p. één uur bowlen bijboeken.Vier je kinderfeestje bij Monkey Town

Visual

Een onbezorgd kinderfeestje? Dat kan bij ons. Of je nou kiest voor het indoor speelparadijs met bowlen, of bijvoorbeeld alleen bowlen, wij doen ons uiterste best om er een knalfeest van te maken. Maatwerk is ook mogelijk. Daarvoor kan je ons contacteren via de contactpagina.

Route naar Monkey Town Leerdam

Het leukste speelparadijs van Nederland!

Visual

Monkey Town Leerdam is spelen, klimmen, klauteren, bouwen, glijden en je gedragen als een echte aap. Ja, bij ons mag jouw kind daadwerkelijk de aap uithangen. Wij beschikken ook over een zaal, een echt steengrillrestaurant en natuurlijk hebben wij een bar waar een verfrissend drankje of een lekkere bak koffie te halen is. Er is maar één in- en uitgang, dus de kinderen kunnen lekker losgelaten worden.

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration