Bedrijfs- of familiefeest

Een geslaagd feest voor iedereen

Visual

Geen oppas meer nodig voor jouw bedrijfsfeest!

Een familiefeest vieren? Zoals een jubileum of het Suikerfeest? Of een bedrijfsfeest dat ook voor kinderen leuk is? Er is veel mogelijk bij ons. Onze horeca is hier dan ook op ingespeeld.

Vanaf 30 personen - buffetvorm.
Bij zes gerechten en een soep naar keuze: € 13,95 p.p. (inclusief toegang tot het indoor speelparadijs).

Bami, nasi en friet zijn standaard inbegrepen. Verder kan je kiezen uit tomatensoep, groentensoep of kippensoep. Verdere kunnen wij spareribs, kippenvleugels, kippie kippie, kipsate, gamba's. witvis, gefrituurde garnalen, mini-snacks, groentenmix en champignons aanbieden. Staat jouw wens er niet tussen? Laat het ons weten en wij bespreken graag de mogelijkheden. 

Elk extra gerecht boven de zes gerechten, kost € 2,- per persoon extra. Het arrangement van € 13,95 is ook inclusief twee frisdranken te bestellen en kost dan € 16,75 p.p.

Visual

Goedkoop peutertarief

Woensdag, donderdag of vrijdag in de ochtend is Monkey Town Leerdam wel heel voordelig voor peuters. Kinderen van één tot en met drie jaar kosten dan slechts € 4,95,- toegang.* 

*Van woensdag tot en met vrijdag bij binnenkomst tot 11:30 uur voor kinderen tot en met drie jaar. Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom, maar betalen dan het reguliere toegangstarief. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.Poolen

Visual

Poolen als de kinderen aan het spelen zijn, of gezellig samen met (oudere) kinderen poolen? Buiten een feestzaal, bar, bowlingbaan en restaurant om beschikken wij ook over pooltafels.Wij hebben twee professionele tafels staan en twee tafels voor de beginners. Het uurtarief bedraagt € 8.- per tafel.

Route naar Monkey Town Leerdam

Vier je kinderfeestje bij Monkey Town

Visual

Een onbezorgd kinderfeestje? Dat kan bij ons. Of je nou kiest voor het indoor speelparadijs met bowlen, of bijvoorbeeld alleen bowlen, wij doen ons uiterste best om er een knalfeest van te maken. Maatwerk is ook mogelijk. Daarvoor kan je ons contacteren via de contactpagina.

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration