Bowling

Strrrrike!

Visual

Kom gezellig bowlen met vrienden of familie bij Monkey Town Leerdam. We beschikken over zes bowlingbanen met disco- en geluidsinstallatie. In principe houden wij acht personen per baan aan, bij kinderen maximaal acht per baan. Bowlingarrangementen zijn niet geldig op feestdagen.

Prijzen: per baan per uur.

Woensdag   € 18,00
Donderdag & vrijdag € 18,00
Weekend € 20,00
Feestdagen € 25,00

Bij een grote groep is het mogelijk om te bowlen terwijl wij niet open zijn, dit kunnen we overleggen. U kunt telefonisch reserveren (034 561 94 94) of via de mail (leerdam@monkeytown.eu)

Visual

Bowlen I

Basisarrangement

 • 2 uur bowlen
 • 2 drankjes p.p. (bier, wijn, fris, warme drank)
 • 4 hapjes per persoon (mini-snacks)

Prijs is per persoon. Minimale bezetting is vier personen.

 

reserveren € 13,50 p.p
Visual

Bowlen II

Volledig verzorgd bowlen

 • 2 uur lang bowlen
 • onbeperkt drinken(fris/bier/wijn/warm drank)
 • onbeperkt hapjes(mini snacks)
 • na het arrangement kunt u nog gerust blijven

Prijs per persoon. Vanaf 4 personen!

reserveren € 25,00 p.p
Visual

Poolen

Poolen als de kinderen aan het spelen zijn, of gezellig samen met (oudere) kinderen poolen? Buiten een feestzaal, bar, bowlingbaan en restaurant om beschikken wij ook over pooltafels.Wij hebben twee professionele tafels staan en twee tafels voor de beginners. Het uurtarief bedraagt € 8.- per tafel.Goedkoop peutertarief

Visual

Woensdag, donderdag of vrijdag in de ochtend is Monkey Town Leerdam wel heel voordelig voor peuters. Kinderen van één tot en met drie jaar kosten dan slechts € 4,95,- toegang.* 

*Van woensdag tot en met vrijdag bij binnenkomst tot 11:30 uur voor kinderen tot en met drie jaar. Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom, maar betalen dan het reguliere toegangstarief. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.

Vier je kinderfeestje bij Monkey Town

Visual

Een onbezorgd kinderfeestje? Dat kan bij ons. Of je nou kiest voor het indoor speelparadijs met bowlen, of bijvoorbeeld alleen bowlen, wij doen ons uiterste best om er een knalfeest van te maken. Maatwerk is ook mogelijk. Daarvoor kan je ons contacteren via de contactpagina.

Route naar Monkey Town Leerdam

Steengrill

Visual

Eens wat anders doen dan gourmetten of een klassiek all-you-can-eat restaurant bezoeken om wat te vieren of om simpelweg lekker buiten de deur te eten? 

Dan zit je bij Monkey Town Leerdam goed. Wij beschikken over een groot seperaat restaurant. De indoor speeltuin is slechts enkele meters verderop en door de grote ramen kijk je er direct in. Het gemak van een indoor speelparadijs en restaurant gecombineerd. Steengrillen is gezellig en hoeft niet eens duur te zijn. Vanaf vijftien personen bieden wij het volgende arrangement aan voor € 24,50 per persoon, exclusief drank. Kinderen van vier tot en met elf jaar betalen € 14,50 per kind.

 • Rauwkost salade.
 • Zes soorten vlees; kipsate, biefstuk, kophaas, kipfilet, varkenslap en mini-hamburger.
 • Drie soorten sauzen; knoflooksaus, satésaus en mayonaise.
 • Inclusief één coupe ijs per persoon.
 • Friet en stokbrood.

Je kunt een onbeperkte hoeveelheid schalen (met de zes soorten) vlees bestellen.  De kinderen in het gezelschap, en stiekem ook de volwassenen, kunnen gebruikmaken van het indoor speelparadijs. De avond nog een twist geven? Dan kan je voor slechts € 4,- p.p. één uur bowlen bijboeken.

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration