Monkey Town Leerdam

De aap uithangen in Leerdam

Visual
Eerder lieten wij nog weten dat wij op aangepaste wijze, volgens de RIVM richtlijnen en die van de Rijksoverheid, open zouden blijven. De vele begrijpelijke annuleringen van feestjes en de terugloop in bezoekers, maar bovenal onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en de grote zorgen omtrent de verdere ontwikkeling van het coronavirus, heeft ons als Monkey Town zijnde doen besluiten om de deuren tot nader bericht te sluiten.
 
We hadden graag open gebleven voor onze gasten, immers is lekker onbezorgd spelen het leukste wat er is. Helaas gaat dat nu even niet. We hopen op jullie begrip en hopen dat we iedereen weer mogen verwelkomen na deze roerige periode.


Welkom! Kom lekker bij ons de aap uithangen...

Zou het niet ideaal zijn om een plek te hebben waar de kinderen en volwassenen de aap kunnen uithangen, ongeacht het weer? Zou het niet nog fijner zijn als je er dan gelijk extra activiteiten als steengrillen en bowlen kan ondernemen? Lijkt dat je wat, dan zit je bij Monkey Town Leerdam goed. Kom klimmen, klauteren, glijden en springen in onze veilige speeltoestellen of vul de maag tijdens het steengrillen. Elke gelegenheid is een goede voor een feestje, en al helemaal als het bij Monkey Town Leerdam is. Check snel alle mogelijkheden op deze website.

Binnen spieken? Dat kan. 

Visual

Goedkoop peutertarief

Woensdag, donderdag of vrijdag in de ochtend is Monkey Town Leerdam wel heel voordelig voor peuters. Kinderen van één tot en met drie jaar kosten dan slechts € 4,95,- toegang.* 

*Van woensdag tot en met vrijdag bij binnenkomst tot 11:30 uur voor kinderen tot en met drie jaar. Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom, maar betalen dan het reguliere toegangstarief. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.

Visual

Zin in een leuk dagje uit?

Kom spelen, klimmen en klauteren, of het nou regent of niet. Bij Monkey Town Leerdam kan je altijd droog en wel springen, klimmen, klauteren, glijden, klimmen en bouwen. De klassiekers als XXL LEGO en de ballenbak ontbreken natuurlijk ook niet. Wil je nou meer weten over Monkey Town Leerdam? Blader de website door, check Facebook of Instagram (@monkeytownleerdam) of druk op contact.Steengrill

Visual

Eens wat anders doen dan gourmetten of een klassiek all-you-can-eat restaurant bezoeken om wat te vieren of om simpelweg lekker buiten de deur te eten? 

Dan zit je bij Monkey Town Leerdam goed. Wij beschikken over een groot seperaat restaurant. De indoor speeltuin is slechts enkele meters verderop en door de grote ramen kijk je er direct in. Het gemak van een indoor speelparadijs en restaurant gecombineerd. Steengrillen is gezellig en hoeft niet eens duur te zijn. Vanaf vijftien personen bieden wij het volgende arrangement aan voor € 24,50 per persoon, exclusief drank. Kinderen van vier tot en met elf jaar betalen € 14,50 per kind.

  • Rauwkost salade.
  • Zes soorten vlees; kipsate, biefstuk, kophaas, kipfilet, varkenslap en mini-hamburger.
  • Drie soorten sauzen; knoflooksaus, satésaus en mayonaise.
  • Inclusief één coupe ijs per persoon.
  • Friet en stokbrood.

Je kunt een onbeperkte hoeveelheid schalen (met de zes soorten) vlees bestellen.  De kinderen in het gezelschap, en stiekem ook de volwassenen, kunnen gebruikmaken van het indoor speelparadijs. De avond nog een twist geven? Dan kan je voor slechts € 4,- p.p. één uur bowlen bijboeken.

Route naar Monkey Town Leerdam

Bowlen Arrangement

Visual

Je feestje vieren op onze (disco) bowlingbaan? Ook daar is een arrangement voor. Hierbij zit inbegrepen;

  • Uurtje bowlen
  • Onbeperkt ranja
  • Friet met een snack
  • Water ijsje en één zak snoep/chips
  • Cadeau voor de jarige

Prijs per kind. Minimaal 4 kinderen.

Reserveren € 11,00

Poolen

Visual

Poolen als de kinderen aan het spelen zijn, of gezellig samen met (oudere) kinderen poolen? Buiten een feestzaal, bar, bowlingbaan en restaurant om beschikken wij ook over pooltafels.Wij hebben twee professionele tafels staan en twee tafels voor de beginners. Het uurtarief bedraagt € 8.- per tafel.

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration