Jumbo Spaaractie

Spaar voor een Jumbo dagje uit!

Visual

Wat leuk dat jullie een bezoek willen brengen aan Monkey Town! Oehlie heeft alle informatie voor jullie op een rijtje gezet zodat jullie een onvergetelijke dag zullen beleven bij Monkey Town!

In de vakanties en op wisselvallige (regenachtige) dagen worden alle locaties van Monkey Town drukbezocht. Hierdoor kan het voor komen dat er op de dag van jullie bezoek een (wacht) rij ontstaat. In verband met de veiligheid en het optimale speelplezier van de bezoekers hopen wij op jullie begrip hiervoor. De medewerkers van Monkey Town zullen hun uiterste best doen om jullie zo snel mogelijk de toegang te verlenen!


Check voorafgaand aan jullie bezoek aan Monkey Town de actuele openingstijden. Bij mooi weer (boven de 23 graden) kan het zijn dat een Monkey Town vestiging bij jullie in de regio gesloten is. Kijk hiervoor op de betreffende facebookpagina of website www.monkeytown.eu. Hebben jullie een ticket voor een dag waarop de betreffende locatie gesloten is? Neem hiervoor contact op met de locatie en op vertoon van de nieuwe bevestigingse-mail zijn jullie op een andere datum welkom. 

De ticket dient vooraf uitgeprint te worden en bij aankomst te worden overhandigt aan de medewerkers bij de entree van Monkey Town. (Dit ticket is NIET geldig door deze te laten zien op een mobiele telefoon, tablet etc.) 


Veelgestelde vragen aan Oehlie

Ik heb een ticket voor bijv. 5 april maar mijn kind is ziek. Kan deze ticket op een andere dag worden ingeleverd?
Nee, dit is niet mogelijk. Het ticket staat gekoppeld aan naam en datum. Bij uitzondering mag het ticket wel overgedragen aan een vriend/vriendin/familielid voor dezelfde dag. Wil je hier gebruik van maken neem dan voorafgaand aan het bezoek contact op met de betreffende locatie van Monkey Town. 

Ik heb een ticket geboekt voor Monkey Town Breda. Kan ik deze ook inleveren bij een andere locatie op dezelfde dag?
Oeps... dat is niet zo handig. Helaas is het ticket niet geldig bij een andere locatie van Monkey Town, alleen bij de locatie waar je via de website van Jumbo Dagje Uit voor hebt gekozen.

Yes, je hebt een ticket voor Monkey Town maar vanwege de drukte kan het zijn dat je even moet wachten, en nu?
Oehlie en alle medewerkers hechten veel waarde aan het optimale speelplezier en de veiligheid. Het kan zijn dat met regenachtige dagen het gezelliger is dan wat wij vooraf kunnen voorspellen. Hierdoor kan het zijn dat er een (wacht) rij ontstaat. Oehlie begrijpt als geen ander dat de kinderen te popelen staan om te kunnen spelen, wij doen ons best om jullie zo snel mogelijk toegang te verlenen. Staat je bezoek gepland en wil je weten of het druk is? Neem dan even contact op met de locatie. Zij kunnen je hierover informeren

Mag ik ook mijn kortingsmunt inleveren bij de kassa? 
Helaas, de kortingsmunt is alleen te verzilveren online via de website van Jumbo Dagje Uit. De kortingsmunt is niet te besteden aan de kassa.

Is mijn kortingsmunt ook geldig in combinatie met andere acties?
Oehlie vindt het erg leuk om te horen dat jullie voor een korting hebben gespaard van € 2,50 welke je kan inleveren bij Monkey Town. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties. 

Gaaaffff!!!

Visual

Een heerlijk dagje uit! Kom dan snel naar Monkey Town

Wij bieden je een fantastisch dagje uit. Kom het maar snel beleven.

Springen, klimmen, klauteren, ravotten en natuurlijk glijden. Tevens hebben we een gezellig horecagedeelte waar je lekker kan eten en drinken.

Weer of geen weer het is altijd Monkey Town weer.

Nationale Franchisegids

Visual

Monkey Town is aangesloten bij de Nationale Franchise Gids    

 

 

 

Speelparadijs

Een heerlijk dagje uit in een Monkey Town indoor speelparadijs.

Lees verder

INTERNATIONAAL

Monkey Town Internationaal

Lees verder

Kinderfeestje

Visual

Vier je kinderfeestje bij Monkey Town.

Lees verder

Schoolreisje

Visual

Ideale locatie voor een spetterende schoolreisje.

Lees verder

Lasergamen

Visual

Ja dat kan, maar niet bij alle vestigingen.

Lees verder

Bowling

Visual

Bij diverse vestigingen zijn er bowlingbanen aanwezig.

Lees verder

Outdoor

Visual

Buiten klimmen en klauteren? Kijk snel bij welke vestigingen dit kan.

Lees verder

Indoorgolf

Visual

Bij Monkey Town Rijswijk is er indoor mini golf aanwezig.

Lees verder

Indoorklimsensatie

Visual

Monkey Town Apeldoorn heeft indoorklimsensatie Fun Climb.

Lees verder
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration