Prijzen

IJsselstein

Visual

Prijzen vanaf 1 januari 2019:

  • Entree (vanaf 1 jaar): € 8
  • Peutertarief*: € 5,50
  • 10-rittenkaart: € 59,00
  • Begeleiding (vanaf 18 jaar)**: Gratis
  • BSO-tarief: op maandag, dinsdag- en donderdagmiddag bij entree van 15.30 tot 17.30 uur (Dit geldt niet tijdens feestdagen en schoolvakanties): € 5,50
  • Cadeaubon:€ 8
  • Cadeaubox: € 13,95 (inclusief Cadeaubon (€ 8), cadeautje en een aapje) 
  • Los spel lasergame: € 3 p.p  ( Monkey Party 4 is inclusief een spel lasergame. Tevens kunt u lasergamen bijboeken in combinatie met andere Monkey Party arrangementen en betaalt u slechts €2,50 per persoon. De jarige speelt GRATIS mee ) 


*Van maandag t/m vrijdag bij binnenkomst tot 11:30 uur voor kinderen van 1 t/m 3 jaar. Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.

**Begeleiding is verplicht

NB: Parkeren kan bij ons op eigen terrein en is gratis.

NB: Het meebrengen en nuttigen van eigen eten en drinken is bij Monkey Town IJsselstein niet toegestaan. Uitgezonderd babyvoeding. Mocht er sprake zijn van een speciaal dieet, kunt u dit bij de entree aangeven. Bedankt voor uw medewerking en begrip.

 

 

 PEUTEROCHTEND voor maar €5,50!

Visual

Elke maandag t/m vrijdag is het PEUTEROCHTEND bij Monkey Town IJsselstein. Kinderen van    1 t/m 3 jaar betalen slechts €5,50 bij binnenkomst tot 11.30 uur. U mag zo lang blijven als u zelf wilt!

Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.  

Route naar Monkey Town IJsselstein

Discospelen

Visual

Elke laatste vrijdag van de maand wordt Monkey Town IJsselstein omgetoverd tot een spectaculaire kinderdisco! De kinderen kunnen zich uitleven in de speelstructuren of dansen op de dansvloer. Onze DJ laat de kinderen lekker swingen. Onze mascotte Oehlie danst met de kinderen mee. De professionele laserapparatuur en discolampen maken het feest compleet. De keuken is de hele avond geopend, dus kom je ook gezellig eten?

De entree is € 8,- Het discospelen is van 18:00 uur - 21:00 uur. Als u al eerder binnen bent, kunt u gewoon blijven.

Data discospelen 2019:

25 januari

22 februari

29 maart

31 mei

28 juni 

30 augustus

27 september

25 oktober

29 november 

27 december

Kinderfeestje tijdens de discoavond? Kijk dan snel bij de kinderfeestjes. Tijdens deze avond kan alleen de Monkey Party Disco worden gereserveerd en zijn wij gebonden aan vaste tijden voor het binnenkomen en eten. Het boeken van een Monkey Party Disco kan telefonisch via 030 2120301 Vol=Vol!

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration