Monkey Town IJsselstein

Zin in een leuk dagje uit?

Monkey Town IJsselstein is een nieuw indoor speelparadijs dat beschikt over 2500 m2 speelplezier. De kinderen kunnen bij ons klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines en het luchtkussen. Verder hebben wij een voetbalzone en een super hoge vulkaan om tegenaan te klimmen en vanaf te glijden.

De begeleiding is gratis (maar wel verplicht) en wordt bij ons lekker verwend met heerlijke verse bonenkoffie, fijne stoelen, gratis WiFi, leestafels en leesmappen. Onze kwalitatief uitstekende keuken zorgt voor de innerlijke mens!

Monkey Town IJsselstein staat voor: veiligheid, hygiene en beleving!

Graag tot ziens!

NB: Parkeren kan bij ons op eigen terrein en is gratis!

Ook tijdens de schoolvakanties is Monkey Town IJsselstein elke dag geopend van 09:00 uur-18:00 uur. Tijdens vakanties vervalt het peutertarief. Het reserveren van kinderfeestjes is tijdens vakanties alleen mogelijk op zaterdag.

Visual

Het leukste Kinderfeestje vier je bij: Monkey Town IJsselstein!

Monkey Town IJsselstein biedt verschillende arrangementen voor kinderfeestjes. De kinderen kunnen de hele dag onbeperkt spelen, terwijl u onbezorgd kunt ontspannen op het terras (aan uw eigen gereserveerde tafel en met gratis WiFi). De kinderen worden ontvangen in onze speciale ontvangstruimte (exclusief voor gereserveerde kinderfeestjes!). De jarig mag op de verjaardagstroon zitten en een cadeau uitzoeken in de spannende schatkamer! Monkey Town IJsselstein beschikt boven over een (semi) afgesloten feestruimte (met uitzicht over het speelterrein) waar wordt gegeten tijdens de kinderfeestjes. De jarige zit natuurlijk op zijn/haar eigen feeststoel! Hiervandaan beschikken de kinderen tevens exclusief over een eigen glijbaan naar het speelterrein! Deze ruimte is gezellig aangekleed en de tafels worden feestelijk gedekt. De kinderen zullen een onvergetelijke dag beleven (en u ook!).

NB: Tijdens schoolvakanties en feestdagen is het niet mogelijk om een kinderfeestje te boeken met uitzondering van zaterdag.Vacature medewerker m/v

Wij zijn per direct opzoek naar horecamedewerkers!

Wij zijn opzoek naar een keukenmedewerker (parttime/fulltime)

Klik op onderstaande link voor meer informatie.

Vacatures

PEUTEROCHTEND voor maar €5,50!

Visual

Elke maandag t/m vrijdag is het PEUTEROCHTEND bij Monkey Town IJsselstein. Kinderen van    1 t/m 3 jaar betalen slechts €5,50 bij binnenkomst tot 11.30 uur. U mag zo lang blijven als u zelf wilt!

Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.  

Openingstijden tijdens schoolvakanties!

  • Tijdens alle schoolvakanties is Monkey Town IJsselstein elke dag geopend van 09:00 - 18:00 uur! Oudjaarsdag en Tweede Kerstdag tot 17.00 uur. Eerste Kerstdag, Nieuwjaarsdag en Koningsdag gesloten!
  • Tijdens de schoolvakanties vervalt het peutertarief.
  • Tijdens schoolvakanties is het boeken van een kinderfeestje alleen mogelijk op zaterdag.

 

Route naar Monkey Town IJsselstein

Nieuw: Discospelen

Visual

Elke laatste vrijdag van de maand wordt Monkey Town IJsselstein omgetoverd tot een spectaculaire kinderdisco! De kinderen kunnen zich uitleven in de speelstructuren of dansen op de dansvloer. Onze DJ laat de kinderen lekker swingen. Onze mascotte Oehlie danst met de kinderen mee. De professionele laserapparatuur en discolampen maken het feest compleet. De keuken is de hele avond geopend, dus kom je ook gezellig eten?

De entree is € 7,50 euro. Het discospelen is van 18:00 uur - 21:00 uur. Als u al eerder binnen bent, kunt u gewoon blijven.

Data discospelen 2018:

30 maart

In de maand april is er vanwege Koningsdag geen discospelen. 

25 mei

29 juni 

27 juli 

etc.

Kinderfeestje tijdens de discoavond? Kijk dan snel bij de kinderfeestjes. Tijdens deze avond kan alleen de Monkey Party Disco worden gereserveerd. Vol=Vol!

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration