Monkey Town

Kom jij ook naar de speeltuin ?

Visual

Wij gaan weer open op 1 juni om 12.00 uur!

Jihaaaaaa!! Na een periode van bijna 3 maanden kunnen wij jullie eindelijk weer begroeten in onze binnenspeeltuinen. Wel hebben we voor een veilig en prettig verblijf enkele spelregels opgesteld waar we ons allen aan dienen te houden. Samen zorgen we voor een schone en veilige speelomgeving! Momenteel geldt er een restrictie op het maximaal aantal bezoekers. Daarom is vooraf reserveren van je bezoek verplicht en kunnen we per tijdsblok van 2 uur slechts een beperkt aantal bezoekers toelaten. (let op: maximaal 2 volwassenen per reservering)

Vanaf zaterdag 30 mei 17.00 uur kunnen jullie je tickets reserveren: let op deze functie is dus nog niet beschikbaar.

Tot snel :)

Team Monkey Town

LET OP: BEKIJK DE LOKALE VESTIGINGSPAGINA VOOR DE DAAR GELDENDE RESTRICTIES

Welkom bij het leukste en spannendste Indoorspeelparadijs van Nederland voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens.

 

Monkey Town Bergheim

Voorjaar 2020 opent Monkey Town Bergheim haar deuren!

Omgeven door gave klim- en klautertoestellen is Monkey Town top vermaak voor alle kinderen tussen 0 en 12 jaar.

Baan jezelf een weg door één van de tunnels of jump jij als allerhoogste op de trampolines? Vervelen hoef je absoluut niet bij Monkey Town!

Visual

NIEUW: Space bowling in Ede!

Super cool! Hebben jullie onze nieuwe Space bowlingbaan al gezien in Ede? Deze splinternieuwe bowlingbaan kun je combineren met een bezoekje in onze Monkey Town! Spring voor een uurtje de bowlingbaan op vanaf €21,-! Tot snel!

Visual

Monkey Town Kidz TV

MONKEY KIDZ TV !

Wij brengen Monkey Town bij jullie thuis met een gloednieuwe serie met hoofdrollen van de populaire Rogier de avonturier, Joris (bekend van De Verdwenen Pakjesboot) en natuurlijk onze enige echte mascotte Oehlie. Oehlie, Rogier de Avonturier en Joris beleven dolle dagen in Monkey Town. Ze spelen spelletjes, dansen, zingen en geven de kinderen ook nog leuke (en soms) educatieve opdrachten mee.

Bekijk aflevering
Visual

NIEUW: Dino Jungle Lasergamen in Ede!

Super! We hebben weer iets nieuws bij onze Monkey Town Ede: Dino Jungle Lasergamen! Voor bezoekers van Monkey Town slechts voor een bedrag van €3,95 per kind en €7,95 per begeleider! Wil je alleen lasergamen? Dat kan natuurlijk ook voor slechts €7,95 per persoon! 

Visual

NIEUW: 3D Glow in the Dark: Mini Golf in Ede!

Wow! Combineer jouw super toffe dag in Monkey Town Ede met nog een bezoekje aan onze nieuwe Glow in the Dark Mini Golf baan! Voor bezoekers van Monkey Town voor slechts €3,95 per kind en €7,95 per begeleider! Wil je alleen komen Mini Golfen? Dat kan natuurlijk ook, voor slechts €7,95 per persoon!

Visual

Monkey Town Eindhoven

Zomer 2020 opent Monkey Town Eindhoven haar deuren!

Omgeven door gave klim- en klautertoestellen is Monkey Town top vermaak voor alle kinderen tussen 0 en 12 jaar.

Baan jezelf een weg door één van de tunnels of jump jij als allerhoogste op de trampolines? Vervelen hoef je absoluut niet bij Monkey Town!

Wist je dat bijná iedere vestiging van Monkey Town nog een extra activiteit heeft? Zo komt er in Eindhoven een supergave Lasergame Arena! En ook aan de allerkleinste bezoekers is gedacht, speciaal voor hun een peuter area. Een dagje uit beleef je bij Monkey Town! En de ouders? Na al dat meespelen kunnen zij relaxt bijkomen onder het genot van een heerlijk kop koffie en andere lekkernijen (luxe broodjes etc.)

 

 

Visual

Nieuwe Monkey Towns

Met trots stellen wij u de nieuwe vestigingen voor die in 2019-2020 open zullen gaan en waar we hard aan het bouwen zijn.

 

Amsterdam Geopend 7 augustus 2019
Horgen (Zurich) Zwitserland Geopend 7 augustus 2019
Mierlo

Geopend september 2019

Enschede

23 november 2019

Bergheim

Voorjaar 2020

Eindhoven

Zomer 2020

Tilburg

Najaar 2020

Houd de website of facebook van de desbetreffende vestiging in de gaten voor meer nieuws en openstaande vacatures, hiervoor niet de franchise benaderen maar de vestingen zelf.

Onze nieuwe videoclip!

Wauw! Monkey Town en MiniDisco hebben samen een cadeautje voor jou! Namelijk het nieuwe Monkey Town liedje op een gloednieuwe CD, ook te luisteren op Spotify en bij onze twéé videoclips op YouTube! Ga jij ook meezingen en dansen op onze videoclip? Oehlie zelf danst natuurlijk ook mee! De CD kun je natuurlijk bij onze Monkey Town halen voor slechts €6,95! 

Abonneer op ons nieuwe YouTube kanaal en like onze video!

https://youtu.be/7TQPmDJ3NWg

 

De leukste kinderfeestjes bij Monkey Town.

Visual

Je kinderfeestje kun je hier super vieren met je vriendjes en vriendinnetjes en de ouders die doen toch lekker stiekem mee.

Ga naar de vestiging en bekijk onze kinderfeestjes arrangementen.

Monkey Town Franchise

Visual

Monkey Town Franchise is op zoek naar ambitieuze franchisenemers. Voor meer informatie neem contact op met franchise@monkeytown.eu.

Kinderfeestje vieren?

Visual

Monkey Town, daar wil jij je feestje toch ook vieren?

Je kunt je lekker uitleven met je vriendjes, we maken van ieder verjaardagsfeest een superfeestje met al de lekkere versnaperingen die hierbij horen, de jarige krijgt zelfs een cadeautje uit de schatkist en het mooiste is, wij ruimen alles voor je op.

Jij komt toch ook?

Gratis entree en wifi

Visual

Zonder volwassen begeleiding kunnen de kinderen niet komen spelen. Vanaf 18 jaar is de entree dan ook gratis. En bij Monkey Town kunt u met gratis WIFI online.

Speelparadijs

Een heerlijk dagje uit in een Monkey Town indoor speelparadijs.

Lees verder

INTERNATIONAAL

Monkey Town Internationaal

Lees verder

Kinderfeestje

Visual

Vier je kinderfeestje bij Monkey Town.

Lees verder

Schoolreisje

Visual

Ideale locatie voor een spetterende schoolreisje.

Lees verder

Lasergamen

Visual

Ja dat kan, maar niet bij alle vestigingen.

Lees verder

Bowling

Visual

Bij diverse vestigingen zijn er bowlingbanen aanwezig.

Lees verder

Outdoor

Visual

Buiten klimmen en klauteren? Kijk snel bij welke vestigingen dit kan.

Lees verder

Indoorgolf

Visual

Bij Monkey Town Rijswijk is er indoor mini golf aanwezig.

Lees verder

Indoorklimsensatie

Visual

Monkey Town Apeldoorn heeft indoorklimsensatie Fun Climb.

Lees verder
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration