Monkey Town Helmond

Zin in een leuk dagje uit?

Visual

Kom spelen, klimmen en klauteren. 

Tijdens de voorjaars/carnavalsvakantie van 25 februari t/m 5 maart zijn wij alle dagen geopend van 09:30 - 18:30 uur. Ook op maandag.

 

Kinderen kunnen bij ons in het overdekte speelparadijs klimmen en klauteren, kruipen door tunnels en springen op de springkussens en de trampolines. Of spelen met superlego en ravotten in de ballenbakken.

Zoek het dichtstbijzijnde Monkey Town speelparadijs bij jouw in de buurt en beleef, samen met jouw kinderen, een heerlijk indoor dagje uit.

Overzicht kinderfeestjes
Visual

Nieuw: Lasergamen bij Monkey Town Helmond

Lasergamen in Monkey Town Helmond!

Voor kinderen is er spanning en sensatie in onze Monkey Town Lasergame. 

ACTIE: Lasergamen is gratis bij alle kinderfeest arrangementen. Dus boek nu snel je kinderfeestje bij Monkey Town Helmond.

Lasergame is een schietspel. Elk kind ontvangt een eigen lasergeweer waar laserstralen uitkomen. Het lasergame spel wordt gespeeld in een speciaal hiervoor ingerichte laser hangar. De hangar is 1 groot doolhof waar de kinderen zich kunnen verstoppen en de hangar is zo gemaakt dat je erin, eronder en er doorheen kan kruipen, rennen en spelen. Het kind dat aan het einde het meeste tegenstanders raakt heeft gewonnen. 

Geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 5 jaar. Volwassenen mogen ook meedoen. Het lasergamen kan niet worden gereserveerd, er wordt gespeeld op basis van beurt en beschikbaarheid.

Los spel lasergame is € 2,00 per persoon per spel.

Visual

Spelen, spelen, spelen...

In ons speelparadijs vind je leuke en spectaculaire attracties voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

En de ouders of begeleiders? Die zijn we natuurlijk niet vergeten. WIFI, lekkere koffie en heerlijke loungebanken.

Voor ieder wat wils.

Oehlie clubkaart

NIEUW BIJ MONKEY TOWN HELMOND:
Monkey Town Helmond lanceert de OEHLIE CLUBKAART!

Iedereen kan een GRATIS pas krijg bij Monkey Town Helmond, bij speciale acties en aankopen krijg je punten op je pas, dit gaat erg snel omdat je bij de entree altijd al punten krijgt door alleen maar te komen spelen.

Nog leuker is om deze punten te verzilveren, zo krijg je bij 3 punten al een GRATIS snoepzakje of spaar door voor GRATIS sokken of vriendenboekje. Ben je jarig? Dan ontvang je een email met een leuke verrassing! Kortom begin met sparen!

Speciaal peutertarief

Visual

Voor kinderen van 1 t/m 4 jaar die op dinsdag-, woensdag-, donderdag- of vrijdagochtend voor 11.30 uur binnenkomen geldt een entreeprijs van € 4,50.


Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.

Route naar Monkey Town Helmond

Het leukste speelparadijs van Nederland!

Visual

Je ouders kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie en natuurlijk iets lekkers uit onze keuken en o ja, internet is bij ons gratis.

Vier je kinderfeestje bij Monkey Town

Visual

Je kinderfeestje kun je hier super vieren met je vriendjes en vriendinnetjes en de ouders die doen toch lekker stiekem mee.

Boek hier online

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration