Welkom bij Monkey Town Hardenberg

Mooiste Monkey Town van Nederland

Visual

Veilig Samen Spelen bij Monkey Town Hardenberg is weer mogelijk vanaf 1 juni

 

Na bekendmaking van de versoepeling van de Coronamaatregelen zal Monkey Town Hardenberg vanaf 1 juni weer open zijn onze gasten.  

Monkey Town Hardenberg volgt daarbij altijd de actuele richtlijnen van het RIVM en de gezondheidsstrategie van de regering en hanteert voorlopig een aangepast openingsbeleid. Monkey Town, als toonaangevende dagattractie, is bij uitstek geschikt om de veiligheid van onze gasten te waarborgen. Onze medewerkers zijn van nature gewend en getraind om onze gasten een veilige dag te bezorgen. Veiligheid en hygiëne waren altijd al, en zijn zeker nu, belangrijke kenmerken van een onbezorgde dag vol speelplezier bij Monkey Town.

 

Wij werken daarbij samen met de overkoepelende brancheorganisaties voor de Recreatiebranche en met andere indoor vrijetijdsactiviteiten, waardoor het beleid binnen de sector op elkaar is afgestemd. Monkey Town Hardenberg neemt haar verantwoordelijkheid hierbij serieus en werkt volgens een strikt intern COVID-19 Beheersingsprotocol zodat spelen bij Monkey Town niet alleen leuk, maar ook veilig is in deze bijzondere tijd.

 

De beschikbare toegangscapaciteit bij Monkey Town zal lager zijn dan vóór COVID-19. Toch vinden wij het belangrijk om onze gasten een plaats te bieden voor een betaalbaar uitje dicht bij huis na deze moeilijke periode. Om de bezoekerscapaciteit te reguleren en om teleurstellingen te voorkomen vragen wij onze gasten om de komende tijd vooraf een plaats te reserveren. Monkey Town Hardenberg werkt hierbij met tijdslots:

Maandag t/m zondag:

09:00 - 12:00

12:00 - 15:00

15:00 - 18:00

 

Reserveren is verplicht en telefonisch mogelijk via 0523-785867 of

Stuur een mail met de volgende gegevens:

- TELEFOONNUMMER - Aantal kinderen - Aantal volwassenen

 

 

Samen spelen voor kinderen is veilig omdat inmiddels bekend is dat kinderen een laag risicogroep vormen voor het verspreiden van het virus. Voor volwassenen (ouders, begeleiders en medewerkers) past Monkey Town Hardenberg social distancing toe om contact tussen gasten onderling en tussen gasten en medewerkers tot een minimum te beperken. Monkey Town Hardenberg heeft haar vestiging tijdens de verplichte sluiting schoongemaakt en heeft voor de komende periode extra hygiëne maatregelen getroffen om een hygiënisch verantwoord 1,5 meter bezoek te garanderen.

 

Nu bezoeken weer kan is Monkey Town Hardenberg er, dankzij een zorgvuldige voorbereiding, weer klaar voor om op een veilige manier onze gasten te ontvangen. Jong en oud, Veilig Samen Uit.

 

Monkey Town Hardenberg biedt onze gasten 3 garanties:

 1. Social distancing (1,5 meter afstand)
 2. Extra hygiëne maatregelen
 3. Adequate informatievoorziening

 

Nieuwe ‘’tijdelijke’’ spelregels bij Monkey Town:

 1. Gasten reserveren altijd telefonisch voor een dag en tijdsblok.
 2. Blijf thuis bij ziekteverschijnselen.
 3. Alleen entree als iedereen in het gezelschap klachtenvrij is (dus geen koorts, hoesten, niezen etc.)
 4. Houdt 1,5 meter afstand.
 5. Neem de hygiënemaatregelen in acht.
 6. Volg altijd de instructies van onze medewerkers op.

 

Monkey Town Hardenberg het gloednieuwe indoor speelparadijs!

 

Kom spelen, klimmen en klauteren bij Monkey Town Hardenberg! Wij zijn 7 dagen in de week geopend.

Kinderen kunnen bij ons in het overdekte speelparadijs klimmen en klauteren, glijden van glijbanen, kruipen door tunnels en springen op de trampolines. Of spelen met superlego, ravotten in de ballenbakken en voetballen of basketballen in de extra grote voetbalkooi. Daarnaast hebben we voor de allerkleinste een grote peuterhoek, die speciaal ook voor de ouders extra overzichtelijk is ingericht.

Ouders/begeleiders zijn gratis én verplicht. Ze kunnen bij ons genieten van heerlijke verse bonenkoffie met wat lekkers, comfortabele stoelen of banken én gratis Wifi. Onze keuken zorgt uiteraard voor de innerlijke mens! Wij zorgen voor een goede speeltemperatuur voor de kinderen, maar kan voor een stilzittende begeleider wat fris aanvoelen. Tip van Oehlie: neem voor de zekerheid een lekker vest mee.

Bij Monkey Town Hardenberg kan je ook een potje bowlen. Funbowl is de nieuwe family-bowling sensatie. De banen zijn korter en je speelt met lichtere ballen, nog leuker voor kinderen! Funbowl betekent plezier voor jong en oud, gegarandeerd FUN voor de gehele familie.

Monkey Town Hardenberg staat voor: lokaal & betaalbaar voor iedereen! Daarnaast staan veiligheid, hygiëne en beleving voor jong en oud hoog in ons vaandel.

Ps. Like onze facebookpagina en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en maak kans op mooie prijzen met de eerste openingsacties!

Visual

Peuterochtend

Speciaal peutertarief

Voor kinderen van 1 tot 4 jaar die op doordeweekse ochtenden voor 11.30 uur binnenkomen geldt een entreeprijs van € 4,95.
Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.

 Gratis entree en wifi

Zonder volwassen begeleiding kunnen de kinderen niet komen spelen. Vanaf 18 jaar is de entree dan ook gratis. En bij Monkey Town Hardenberg kunt u met gratis WIFI surfen of even aan het werk met een lekker bakje verse bonenkoffie of kopje thee.

WoohoOoOOoo OOOooOo!

Ter bescherming van u en uw kinderen is het dragen van sokken verplicht tijdens het spelen, ook bij warm weer.

 • Het meenemen en nuttigen van eigen eet- en drinkwaren is niet toegestaan, dit is volgens de HACCP norm.
 • Het personeel van Monkey Town is gemachtigd de inhoud van meegebrachte tassen in te zien.
 • Pinbetaling heeft onze voorkeur, extra geld opnemen is echter niet mogelijk.

Route naar Monkey Town Hardenberg

Funbowl

Visual

Funbowl is de nieuwe family-bowling sensatie!

De banen zijn korter en je speelt met lichtere ballen.

Funbowl betekent plezier voor jong en oud, dus plezier voor de hele familie!

Meenemen eigen eten en drinken is niet toegestaan

Wegens de strenge HACCP normen en de daarbij gepaard gaande verantwoordelijkheden kunnen wij helaas zelf meegenomen etenswaren en drinken niet toestaan. HACCP is opgesteld door de voedsel en warenautoriteiten is een methode die bedrijven verplicht moeten toepassen om de veiligheid van eten en drinken te waarborgen!

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration