Welkom bij Monkey Town Hardenberg

Mooiste Monkey Town van Nederland

Visual

Wij zijn gesloten!

Eerder lieten wij nog weten dat wij op aangepaste wijze, volgens de RIVM richtlijnen en die van de Rijksoverheid, open zouden blijven. De vele begrijpelijke annuleringen van feestjes en de terugloop in bezoekers, maar bovenal onze maatschappelijk verantwoordelijkheid en de grote zorgen omtrent de verdere ontwikkeling van het coronavirus, heeft ons als Monkey Town zijnde doen besluiten om de deuren tot nader bericht te sluiten.

We hadden graag open gebleven voor onze gasten, immers is lekker onbezorgd spelen het leukste wat er is. Helaas gaat dat nu even niet. We hopen op jullie begrip en hopen dat we iedereen weer mogen verwelkomen na deze roerige periode.

Team Monkey Town

 

Monkey Town Hardenberg het gloednieuwe indoor speelparadijs!

 

Kom spelen, klimmen en klauteren bij Monkey Town Hardenberg! Wij zijn 7 dagen in de week geopend.

Kinderen kunnen bij ons in het overdekte speelparadijs klimmen en klauteren, glijden van glijbanen, kruipen door tunnels en springen op de trampolines. Of spelen met superlego, ravotten in de ballenbakken en voetballen of basketballen in de extra grote voetbalkooi. Daarnaast hebben we voor de allerkleinste een grote peuterhoek, die speciaal ook voor de ouders extra overzichtelijk is ingericht.

Ouders/begeleiders zijn gratis én verplicht. Ze kunnen bij ons genieten van heerlijke verse bonenkoffie met wat lekkers, comfortabele stoelen of banken én gratis Wifi. Onze keuken zorgt uiteraard voor de innerlijke mens! Wij zorgen voor een goede speeltemperatuur voor de kinderen, maar kan voor een stilzittende begeleider wat fris aanvoelen. Tip van Oehlie: neem voor de zekerheid een lekker vest mee.

Bij Monkey Town Hardenberg kan je ook een potje bowlen. Funbowl is de nieuwe family-bowling sensatie. De banen zijn korter en je speelt met lichtere ballen, nog leuker voor kinderen! Funbowl betekent plezier voor jong en oud, gegarandeerd FUN voor de gehele familie.

Monkey Town Hardenberg staat voor: lokaal & betaalbaar voor iedereen! Daarnaast staan veiligheid, hygiëne en beleving voor jong en oud hoog in ons vaandel.

Ps. Like onze facebookpagina en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en maak kans op mooie prijzen met de eerste openingsacties!

Visual

Peuterochtend

Speciaal peutertarief

Voor kinderen van 1 tot 4 jaar die op doordeweekse ochtenden voor 11.30 uur binnenkomen geldt een entreeprijs van € 4,95.
Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.

 Gratis entree en wifi

Zonder volwassen begeleiding kunnen de kinderen niet komen spelen. Vanaf 18 jaar is de entree dan ook gratis. En bij Monkey Town Hardenberg kunt u met gratis WIFI surfen of even aan het werk met een lekker bakje verse bonenkoffie of kopje thee.

WoohoOoOOoo OOOooOo!

Ter bescherming van u en uw kinderen is het dragen van sokken verplicht tijdens het spelen, ook bij warm weer.

  • Het meenemen en nuttigen van eigen eet- en drinkwaren is niet toegestaan, dit is volgens de HACCP norm.
  • Het personeel van Monkey Town is gemachtigd de inhoud van meegebrachte tassen in te zien.
  • Pinbetaling heeft onze voorkeur, extra geld opnemen is echter niet mogelijk.

Route naar Monkey Town Hardenberg

Funbowl

Visual

Funbowl is de nieuwe family-bowling sensatie!

De banen zijn korter en je speelt met lichtere ballen.

Funbowl betekent plezier voor jong en oud, dus plezier voor de hele familie!

Meenemen eigen eten en drinken is niet toegestaan

Wegens de strenge HACCP normen en de daarbij gepaard gaande verantwoordelijkheden kunnen wij helaas zelf meegenomen etenswaren en drinken niet toestaan. HACCP is opgesteld door de voedsel en warenautoriteiten is een methode die bedrijven verplicht moeten toepassen om de veiligheid van eten en drinken te waarborgen!

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration