Vestigingsinformatie

Visual

Monkey Town Haarlem is een zeer veelzijdig overdekt speelparadijs waar zeer veel leuke activiteiten te doen zijn, en waar je lekker kan spelen.

De ouders kunnen op hun gemak zitten op de banken of op leren stoelen wat het zitten duidelijk prettiger maakt.

Voor de kinderen zijn er trampolines, een zeer groot oneindige speelkooi met zeer veel hindernissen, groter maak je ze niet mee, crossen in de formule wagentjes, en wie is de snelste op de rodelbaan, tevens maar liefst 5 glijbanen, wie durft? Dus kom snel klimmen en klauteren en glijden, en alles in een super veilige omgeving.

De kanonnenkooi die geheel apart staat moet natuurlijk ook gemeld worden, wie wint de wedstrijd? Hier is ook de ballenfabriek gevestigd, waar je veel speelpret beleefd met je leeftijdgenootjes.

Voor de peuters en kruipers is er een zeer ruim speciaal ontwikkeld peutergedeelte met lego blokken en de bekende ballen zuig fabriek, sommige peuters noemen het de ballenfabriek, kleintjes tot 4 jaar kunnen hier heerlijk afgeschermd spelen, terwijl de ouders heerlijk op de wandbanken of aan/in de peuterzone kunnen plaatsnemen, of lekker mee gaan spelen.

Natuurlijk hebben wij gratis WIFI.

Dus voor een betaalbaar dagje uit, of het allerleukste dagje uit, kom naar Monkey Town Haarlem, tevens voor al uw feestjes, kinderfeestjes, jubileum, bedrijfsfeestjes etc.

Belangrijke informatie

  • Ter bescherming van u en uw kinderen is het dragen van sokken alltijd verplicht tijdens het spelen, ook bij warm weer. 
  • Het meenemen en nuttigen van eigen eet- en drinkwaren is niet toegestaan binnen Monkey Town, in Monkey Town is voldoende en gevarieerd eten en drinken verkrijgbaar. Er worden geen alcoholische dranken geschonken in Monkey Town Haarlem.
  • Het personeel van Monkey Town is gemachtigd de inhoud van meegebrachte tassen in te zien.
  • Bij hoge temperaturen tijdens de zomermaanden is het mogelijk dat wij eerder sluiten. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u van tevoren te bellen naar de vestiging Haarlem of de website te checken voor de aangepaste openingstijden.Het leukste speelparadijs van Nederland!

Je ouders kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie en natuurlijk iets lekkers uit onze keuken en o ja, WIFI is bij ons gratis.

Speciaal peutertarief

Voor kinderen tot en met 3 jaar die op maandag t/m vrijdagochtend vóór 11.30 uur binnenkomen geldt een entreeprijs van € 5,25. 
Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. Tijdens het weekend, vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief en geldt het regulier tarief van € 7.95

WoohoOoOOoo OOOooOo!

Moe geworden van het wachten in een rij van een groot attractiepark?

Wij bieden je een fantastisch initiatief: een dagje binnenspelen in een Monkey Town indoor speelparadijs!

Route naar Monkey Town Haarlem

Begeleiders hebben gratis toegang

maar de consumpties zijn niet inbegrepen.

Neem contact met ons op

Monkey Town Haarlem is van maandag t/m zondag geopend! We zijn dan ook per telefoon of mail te bereiken:

Tel: 023-5749412
E-mail: haarlem@monkeytown.eu

Voor het reserveren van kinderfeestjes: https://monkeytown-haarlem.planplanfeestje.nl/reserveer/reserveer.asp?ID=

Vier je kinderfeestje bij Monkey Town

Welkom bij het leukste en spannendste Indoorspeelparadijs van Nederland voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego en trampolines.

Je kinderfeestje kun je hier super vieren met je vriendjes en vriendinnetjes en de ouders die doen toch lekker stiekem mee.

Je ouders kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie en natuurlijk iets lekkers uit onze keuken, o ja WIFI is gratis

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration