Zaal huren

Bedrijfsfeestje of familiefeest?

We hebben afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met bedrijfs- en familiefeesten bij Monkey Town Gouda. Bijvoorbeeld sinterklaasfeesten, een 10-jarig huwelijk met veel kinderen of de verjaardag van oma waar de kleinkinderen heerlijk kunnen rennen en de familie een drankje drinkt aan de bar.

Monkey Town Gouda beschikt over een sfeervolle (Bal)zaal, welke geschikt is voor max 70 personen met eten of 90 personen zonder eten. Deze ruimte beschikt over een eigen bar en een geluidsinstallatie. Kinderen kunnen spelen in de binnenspeeltuin terwijl de volwassenen in een eigen ruimte kunnen genieten van een hapje en een drankje.

Ook is het mogelijk om de speeltuin in zijn geheel af te huren. Dit kan na openingstijden van de binnenspeeltuin, ook in het weekend. De speeltuin is geschikt tot maximaal 500 personen. Voor meer informatie, kunt u ons mailen.

Prijsinformatie Balzaal:

Huur (Bal)zaal: € 55,- per uur (tijdens openingstijden)

Huur (Bal)zaal: € 60,- per uur (na openingstijden binnenspeeltuin)

Entree Monkey Town: € 5,50 per kind

Voor aanvang van het feest mag u al 1 uur gebruikmaken van de zaal voor het klaarzetten en decoreren van de (Bal)zaal. Dit uur, voor aanvang van uw feest, wordt niet in rekening gebracht. U betaald natuurlijk huur tot alle gasten vertrokken zijn en de zaal weer opgeleverd wordt, zoals deze meegegeven is. Dit valt binnen de gehuurde tijd.

LET OP: Het niet toegestaan om heliumballonnen, confetti en/of een rookmachine mee te nemen.

Eten

U mag eigen eten meenemen wanneer u het zaaltje huurt. U kunt gebruik maken van 2 au-bain marie's en 1 magnetron. Er is helaas geen keuken en/of  spoel aanwezig, koken in de (Bal)zaal is niet toegestaan.

Wij kunnen eventueel ook eten en hapjes voor u verzorgen. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn.

LET OP: In de speelhal mag niet gegeten, gedronken en/of gesnoept worden.

Drinken

Nacaculatie per consumptie (koffie, thee, fris, bier en wijn) €2,- per consumptie.   

Voor de kids: Onbeperkt limonade (suikervrij): €1,- per kind.

 

LET OP: Er is geen sterke drank aanwezig of toegestaan.

 

Op zoek naar een zaaltje en interesse om uw feest bij ons te vieren? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Route naar Monkey Town Gouda

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration