Monkey Town Gouda

 

Kom spelen, klimmen en klauteren

Kinderen kunnen bij ons in het overdekte speelparadijs heerlijk actief spelen. En natuurlijk is er ook aan de begeleiders gedacht met goede koffie, een gevarieerde menukaart en prettige terrassen. 

Monkey Town Gouda heeft naast de ballenbak, verschillende glijbanen en het grote klimkasteel ook een aparte speelzone voor de kleine kinderen (1 tot 4 jaar). Zodat deze rustig kunnen spelen en ontdekken. 

Met unieke attracties en extra aandacht proberen we ons te onderscheiden van andere binnenspeeltuinen. Voorbeelden hiervan zijn de ballenfabriek, de giga knikkerbaan met 11.000 knikkers (momenteel onder re-constructie), de gevarieerde menukaart, de buitenspeeltuin met terras in de zon, de stoere lasergame en ons speciale prinsessen kinderfeest. 

Kom eens langs, we gaan er een leuke dag van maken.


Superleuk bij Monkey Town Gouda:

Lasergame!

In de Laserjungle kunnen de kinderen zich helemaal uitleven. Kruip en sluip door de bamboehuisjes of verstop je in de jungle. Lasergamen is vanaf heden kosteloos inbegrepen bij een Monkey Town (Gouda) bezoek!

Wil je nog meer foto's zien van Monkey Town Gouda?

Gratis entree en wifi


Zonder volwassen begeleiding kunnen de kinderen niet komen spelen. Vanaf 18 jaar is de entree dan ook gratis. En bij Monkey Town kunt u met gratis wifi online.

 

Overzicht kinderfeestjes

Weten wat er allemaal mogelijk is?

 

Overzicht kinderfeestjes


De Brief voor Sinterklaas

Visual

Dames en heren.. de rode loper kan worden uitgerold want onze eigen Oehlie is vanaf woensdag 9 oktober te zien op het witte doek! De film 'de brief voor Sinterklaas' gaat binnenkort in première en speelt zich naast het kasteel van Sinterklaas ook af in... Monkey Town!

Speciaal peutertarief

Voor kinderen van 1 t/m 3 jaar die doordeweeks voor 11.30 uur binnenkomen geldt een entreeprijs van € 4,95. Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.

Route naar Monkey Town Gouda

Zaaltje afhuren


Ideaal voor een familiefeest met veel kinderen. Overdag of doorgaan tot diep in de nacht?
Uw eigen ruimte met bar en muziek en de kinderen kunnen blijven spelen.
Eten kunnen wij verzorgen maar mag u ook zelf regelen.

Klik hier voor meer informatie.

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration