Monkey Town Gouda

Welkom

Visual

Deze herfstvakantie:

Kom (gratis) Knikkerbaan bouwen bij Monkey Town Gouda. Maak je mooiste en grootste knikkerbaan in onze feestzaal van Zondag 15 tot Vrijdag 20 Oktober. We hebben alles in huis om je giga-grootste en gaafste knikkerbaan te maken.

 

Halloween

Maandag 23 Oktober starten we met een echt Halloween Feest. Wij gaan twee weken lang vrolijk griezelen met Happy Halloween! Uiteraard zijn er pompoenen, bijpassende horeca, speciale spelletjes, vleermuizen en vrolijke heksen te vinden. Echte speurders kunnen het mysterie van de verdwenen Meneer Griezel oplossen. Pak de zaklamp en zoek de aanwijzingen in de speeltuin en het Griezelhuis!

Voor meer informatie, bekijk onze Facebook pagina. Wij maken geen gebruik van acteurs en schrikeffecten. De speeltuin is natuurlijk gewoon toegankelijk voor alle kinderen, al het engs zit achter slot en grendel en is alleen bereikbaar voor de echte Dare Devil's.

 

 

Kom spelen, klimmen en klauteren

Kinderen kunnen bij ons in het overdekte speelparadijs heerlijk actief spelen. En natuurlijk is er ook aan de begeleiders gedacht met goede koffie, een gevarieerde menukaart en prettige terrassen. 

Monkey Town Gouda heeft naast de ballenbak, verschillende glijbanen en het grote klimkasteel ook een aparte speelzone voor de kleine kinderen (1 tot 4 jaar). Zodat deze rustig kunnen spelen en ontdekken. 

Met unieke attracties en extra aandacht proberen we ons te onderscheiden van andere binnenspeeltuinen. Voorbeelden hiervan zijn de ballenfabriek, de giga knikkerbaan met 11.000knikkers, de gevarieerde menukaart, de buitenspeeltuin met terras in de zon, de stoere lasergame en ons speciale prinsessen kinderfeest. 

Kom eens langs, we gaan er een leuke dag van maken

 


Superleuk bij Monkey Town Gouda:

Lasergame!

In de laserjungle kunnen de kinderen zich helemaal uitleven. Kruip en sluip door de bamboehuisjes of verstop je in de jungle. Lasergamen kost 3 euro per persoon per spel. 

Tip: Boek je het Lasergame Feest bij Monkey Town, dan speel je met al je vriendjes en vriendinnetjes ook 1 spelletje laser game op je verjaardagsfeestje (reserveren kan vanaf 4 personen). 

Wil je nog meer foto's zien van Monkey Town Gouda?

Visual

Gratis entree en wifi

Zonder volwassen begeleiding kunnen de kinderen niet komen spelen. Vanaf 18 jaar is de entree dan ook gratis. En bij Monkey Town kunt u met gratis WIFI online.

 

Visual

Verbeteren en verbouwen

We blijven bijbouwen en verbeteren zodat er steeds wat nieuws te ontdekken valt

1. Nieuwe keuken en nieuwe menukaart. Naast de patat en snacks hebben we nu ook lekkere broodjes, luxe clubsandwich en verse salades

2. Nieuw: Uniek ballenspel voor de kleintjes. We blijven onze peuterzone verbeteren. Na de nieuwe vloer, het ballendorp met speeltoestellen voor de kleintjes hebben we weer een nieuw ballenspel geplaatst in onze peuterzone.

3. Kom kijken naar onze supergrote knikkerbaan met 11.000knikkers (bekend van tv)

4. Onze buitenruimte is opgeknapt. Bij lekker weer kan er ook buiten gegeten en gespeeld worden.  

Overzicht kinderfeestjes

Overzicht kinderfeestjes

Agenda

 

Monkey Town is iedere dag geopend

 

Leuke activiteiten:

De gehele herfstvakantie gaan we knikkerbaan bouwen bij Monkey Town. We hebben alles in huis voor een giga-grote stoere knikkerbaan. Kom je ook spelen?

Knikkerbaan bouwen is gratis en kan de hele dag van 15 tot 20 Oktober

 

Speciaal peutertarief

Visual

Voor kinderen van 1 t/m 3 jaar die doordeweeks voor 11.30 uur binnenkomen geldt een entreeprijs van € 4,50.
Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.

Route naar Monkey Town Gouda

Jaarabonnement

Visual

12 maanden lang onbeperkt toegang tot Monkey Town in Gouda?

Koop een jaarabonnement 

€ 70,- per kind

(ouders hebben altijd gratis entree)

Zaaltje afhuren

Visual

Ideaal voor een familiefeest met veel kinderen.

Overdag of doorgaan tot diep in de nacht?

Uw eigen ruimte met bar en muziek en de kinderen kunnen blijven spelen.

Eten kunnen wij verzorgen maar mag u ook zelf regelen.

Klik hier voor meer informatie.

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration