Monkey Town Enschede

Opent December 2019

Monkey Town Enschede is nu nog gesloten!

Wir sind im Aufbau und werden Ende 2019 eröffnen. Zur Zeit sind wir noch geschlossen.

Kom rennen, klimmen, springen, glijden en.... lasergamen bij Monkey Town Enschede!

Kinderen kunnen bij ons klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van de tofste glijbanen, spelen met supergrote Lego, ravotten in de ballenbak, klimmen op de vulkaan en lekker voetballen of basketballen in de voetbalkooi. Ook hebben we een lasergame, een stoer trampolinepark en meeste en hoge glijbanen die je ooit bij een indoor speelparadijs hebt gezien! Voor de allerkleinsten is er een extra grote peuterhoek die ook nog eens overzichtelijk is ingericht.

De begeleiding heeft gratis entree (begeleiding is wel verplicht) en kan bij ons genieten van verse bonenkoffie, fijne stoelen en gratis wifi. Onze kok zorgt uiteraard voor een gezond broodje, een tosti, pannenkoek of een lekker patatje. 

Tot snel voor een leuke dag bij Monkey Town Enschede.

Visual

Vier je kinderfeestje bij Monkey Town

Je kinderfeestje kun je hier superleuk vieren met al je vriendjes en vriendinnetjes. Wist je dat alle feestjes gratis een spelletje lasergame kunnen spelen? Superstoer. Of wat dacht je van onze te gekke trampolines? 

 Reserveer het kinderfeestje nu.Speciaal peutertarief

Visual

Voor kinderen van 1 t/m 3 jaar van maandag t/m vrijdagochtend voor 11.30 uur binnenkomen geldt een entreeprijs van € 4,95. Dit tarief is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen. Dat is voordelig onze grote peuterzone ontdekken!

Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. Je mag zo lang blijven als je wilt. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.

Jarig = cadeautje!

Visual

Iedere jarige ontvangt natuurlijk een cadeau van Monkey Town! Na afloop van je feestje zoek je je eigen cadeautje uit!

Route naar Monkey Town Enschede

Gratis entree en wifi

Visual

Zonder volwassen (18+) begeleiding kunnen kinderen niet komen spelen. Vanaf 18 jaar is de entree dan ook gratis. En bij Monkey Town kun je met gratis wifi goed online, wat lezen of natuurlijk meespelen.

Wij zorgen voor goede koffie met een lekkere versnapering.

Gratis lasergame!

Visual

Ontdek ons SpaceShip en speel samen een spel lasergame. Lasergame is een actief en spannend schietspel geschikt voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar. Het spel wordt gespeeld in een speciaal ingerichte ruimte onder begeleiding van 1 van onze medewerkers.

1 Spel lasergame is inbegrepen bij de entree (€ 7,95). Losse kaartjes zijn te koop voor € 3,00 per spel.

Een spel lasergame duurt ongeveer 10 minuten, inclusief uitleg en uitroepen van de winnaar. 

 

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration