Hygiëne voorschriften

Den Haag

Veilig Samen Spelen bij Monkey Town

Na bekendmaking van de versoepeling van de Coronamaatregelen zal Monkey Town Den Haag vanaf 4 juni weer open zijn onze gasten. Monkey Town volgt daarbij altijd de actuele richtlijn en van het RIVM en de gezondheidsstrategie van de regering en hanteert voorlopig een aangepast openingsbeleid. Monkey Town, als toonaangevende dagattractie, is bij uitstek geschikt om de veiligheid van onze gasten te waarborgen. Onze medewerkers zijn van nature gewend en getraind om onze gasten een veilige dag te bezorgen. Veiligheid en hygiëne waren altijd al, en zijn zeker nu, belangrijke kenmerken van een onbezorgde dag vol speelplezier bij Monkey Town.

Wij werken daarbij samen met de overkoepelende brancheorganisaties voor de Recreatiebranche en met andere indoor vrijetijdsactiviteiten (zoals speeltuinen en trampolineparken), waardoor het beleid binnen de sector op elkaar is afgestemd. Monkey Town neemt haar verantwoordelijkheid hierbij serieus en werkt volgens een strikt intern COVID-19 Beheersingsprotocol zodat spelen bij Monkey Town niet alleen leuk, maar ook veilig is in deze bijzondere tijd.

De beschikbare toegangscapaciteit bij Monkey Town zal lager zijn dan vóór COVID-19. Toch vinden wij het belangrijk om onze gasten een plaats te bieden voor een betaalbaar uitje dicht bij huis na deze moeilijke periode. Om de bezoekerscapaciteit te reguleren en om teleurstellingen te voorkomen vragen wij onze gasten om de komende tijd vooraf een plaats te reserveren. Monkey Town werkt hierbij met tijdslots, waarbij aankomst en vertrek op elk heel uur mogelijk is. Reserveren is mogelijk via de vestigingspagina van de Monkey Town vestiging bij jou in de buurt.

Samen spelen voor kinderen is veilig omdat inmiddels bekend is dat kinderen en laag risicogroep vormen voor het verspreiden van het virus. Voor volwassenen (ouders, begeleiders en medewerkers) past Monkey Town social distancing toe om contact tussen gasten onderling en tussen gasten en medewerkers tot een minimum te beperken. Monkey Town heeft alle vestigingen tijdens de verplichte sluiting schoongemaakt en heeft voor de komende periode extra hygiëne maatregelen getroffen om een hygiënisch verantwoord 1,5 meter bezoek te garanderen.

Nu bezoeken weer kan is Monkey Town er, dankzij een zorgvuldige voorbereiding, weer klaar voor om op een veilige manier onze gasten te ontvangen. Jong en oud, Veilig Samen Uit.

Monkey Town biedt onze gasten 3 garanties:

- Social distancing (1,5 meter afstand)

- Extra hygiëne maatregelen

- Adequate informatievoorziening

Nieuwe ‘’tijdelijke’’spelregels bij Monkey Town:

  • Gasten reserveren altijd via de website voor een dag en tijd.
  • Kom alleen met mensen uit het eigen huishouden en blijf thuis bij ziekteverschijnselen.
  • Maximaal 2 ouders/begeleiders per gezin.
  • Kom alleen als iedereen in het gezelschap klachtenvrij is (dus geen koorts, hoesten, niezen etc.)
  • Houdt 1,5 meter afstand.
  • Volwassenen mogen niet mee het grote speeltoestel in.
  • Neem de hygiënemaatregelen in acht.
  • Volg altijd de instructies van onze medewerkers op. 
  • Zorg dat de kinderen optijd uit het speeltoestel zijn en zij de jassen en schoenen hebben aangetrokken.
  • Ruim zelf de tafel af en gooi het afval in de prullenbakken.

Alle Monkey Town vestigingen zorgen ervoor dat de speelruimtes en toestellen goed worden schoon gehouden.

Helpen jullie ons mee het zo te houden?

 

 


WC? Was je handen!
Ach, iedereen weet het eigenlijk wel, maar toch noemen we het even. Ben je naar de wc geweest? Was dan je handen met zeep.


Eten en drinken
Eten en drinken is niet toegestaan in het speeltoestel. Laat je kinderen genieten van een lekkere limonade, een ijsje of een snack op het terras van Monkey Town. Zo blijven de speeltoestellen ook aangenaam schoon. Vieze toet? Maak deze dan nog even schoon voor uw kind weer gaat spelen.


Schoenen uit en sokken aan! Sokken zijn ten aller tijden verplicht tijdens het spelen. Dit geldt ook voor de ouders. 

 

 

Route naar Monkey Town Den Haag

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration