Contact

Monkey Town Delft

BEZOEKERS MET DE AUTO LET OP:

Onze lokatie (Rijksstraatweg 39) wordt nog niet door ieder navigatiesysteem herkend. Kan het systeem ons niet vinden? Toets dan nummer 35 in. Je bent dan vlakbij ons in de buurt. De Rijksstraatweg loopt paralel aan de snelweg.

Vanuit de richting Den Haag neem de afslag IKEA, aan het einde van de afslag naar rechts en volg de gele borden op de lantarenpalen van Ranzijn Tuincentrum. Voorbij het tuincentrum zit Monkey Town Delft, circa 200 meter aan de linkerkant.

Vanuit de richting Rotterdam neem de afslag IKEA, aan het einde van de afslag naar links en volg de gele borden op de lantarenpalen van Ranzijn Tuincentrum. Voorbij het tuincentrum zit Monkey Town Delft, circa 200 meter aan de linkerkant.

BEZOEKERS MET HET OPENBAAR VERVOER:

Bezoek met het openbaar vervoer? Bus 37 stopt een paar minuten lopen van onze lokatie.

 

Rijksstraatweg 39
2645 BT Delfgauw
Nederlands

Telefoon: 015-2033516
E-mailadres: delft@monkeytown.eu

ContactformulierSpeciaal peutertarief

Voor kinderen van 1 t/m 3 jaar die doordeweeks voor 11.30 uur binnenkomen geldt een entreeprijs van € 4,95. Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.

Route naar Monkey Town Delft

Verbeteren en verbouwen

Bijbouwen en verbeteren zodat er steeds wat nieuws te ontdekken valt, dat is ons doel. Een veilige speelomgeving voor alle kinderen, dat willen we zo veel mogelijk borgen. Al onze speeltoestellen voldoen aan de verplichte keuringen. Deze keuringen worden regelmatig herhaald om onveilige situaties te voorkomen. Wij zullen er voor zorgen dat er zo min mogelijk overlast van de werkzaamheden merkbaar is.    

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration