Vacatures

Kom werken bij ons...

VACATURES BIJ MONKEY TOWN BREDA!

Op dit moment zoeken wij:
* Oproepkrachten die direct kunnen starten.
* Vaste medewerker 20 tot 32 uur.


Welkom!
Leuk dat je op onze website kijkt naar beschikbare vacatures! Monkey Town Breda is het leukste en grootste speelparadijs van Breda en dus ook een druk bezocht speelparadijs. Eén van de belangrijkste voorwaarden voor succes zit ′m in de medewerkers. Als er een goed en hecht team medewerkers staat dat bereid is zich in te zetten voor Monkey Town dan zullen er nog vele jaren volgen.

Wat verwachten wij van je?
Natuurlijk vinden we ervaring en -afhankelijk van de functie - een relevante opleiding belangrijk. Maar in een aantal gevallen is dat ook niet doorslaggevend. Je moet vooral ook andere kwaliteiten bezitten als je bij Monkey Town Breda wilt werken. We streven ernaar dat Monkey Town Breda een begrip wordt maar vooral ook blijft in Breda en de wijde omgeving. Wil je daaraan bijdragen, dan is gastvriendelijkheid voor jou vanzelfsprekend. Verder ben je een teamspeler. We vragen medewerkers met een flexibele instelling.

Werken bij Monkey Town Breda betekent dat je werkt op dagen en tijden dat anderen vaak vrij hebben. Dat is dus ook in het weekend of tijdens de feestdagen. Heb je daar geen problemen mee? Dan is één van de functies misschien wel geknipt voor jou!

Wat biedt Monkey Town Breda
Uiteraard snijdt het mes aan twee kanten. Zo belonen we je met een goed salaris en bijkomende arbeidsvoorwaarden. Iedere minuut die je werkt, krijg je ook uitbetaald. Tenslotte tref je bij Monkey Town Breda een prettige werksfeer aan. Je kunt altijd bij het management aankloppen. Bijvoorbeeld voor advies of hulp bij een verdere vakopleiding of doorgroei mogelijkheden in de bedrijven die allemaal onder Monkey Town Breda vallen.

Procedure
Alleen wanneer wij denken dat we in jou de juiste kandidaat denken te vinden, dan ontvang je van ons op korte termijn een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek. Je ontvang een kopie van je sollicitatie per email. 

Vereisten:
Voor alle vacatures geldt dat je minimaal 18 jaar moet zijn (tenzij het anders staat vermeld bij de vacature). Verder is het belangrijk dat je bereid moet zijn om ook in de weekends op zaterdag en/of zondag en op diverse feestdagen en in schoolvakanties.GEZOCHT: MEDEWERKERS MONKEY TOWN BREDA (M/V)

Monkey Town Breda is op zoek naar oproepkrachten EN een vaste medewerker. 

Ben jij op zoek naar een dynamische, uitdagende en leuke baan in een gezellig team en heb je horeca-ervaring, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een enthousiaste en representatieve medewerkers die graag de handen uit de mouwen steekt. De werkzaamheden bestaan uit horecaverkoop, kaartjesverkoop, schoonmaakwerkzaamheden, toezicht houden en keukenwerkzaamheden.

Wij verwachten van onze oproepkrachten dat ze een dag in het weekend beschikbaar zijn, afwisselend op zaterdag of zondag en enkele dagen beschikbaarheid in schoolvakanties regio zuid. Roosters worden 4 weken vooruit gemaakt op basis van je eigen beschikbaarheid.

Verder ben je:

 • Klant- en kindvriendelijk
 • Commercieel
 • Flexibel inzetbaar (ook weekenden en schoolvakanties)
 • Zelfstandigheid
 • Verantwoordelijk
 • Stressbestendig
   

Wij bieden jou een leuke uitdagende werkomgeving in een gezellig team. Ben je minimaal 18 jaar (ben je onder de 18 jaar dan wordt je sollicitatie niet in behandeling genomen) en woonachtig in de omgeving van Breda? Klik dan hier om te solliciteren

"Acquisitie wordt niet op prijs gesteld" 

 Kinderfeestjes

Visual

Je kinderfeestje kun je hier super vieren met je vriendjes en vriendinnetjes en de ouders die doen toch lekker stiekem mee.

Klik hier voor alle kinderfeestjes.

Let op:

 • Ter bescherming van u en uw kinderen is het dragen van sokken verplicht tijdens het spelen, ook bij warm weer.
 • Het meenemen en nuttigen van eigen eet- en drinkwaren is niet toegestaan, dit is volgens de HACCP norm.
 • Het personeel van Monkey Town is gemachtigd de inhoud van meegebrachte tassen in te zien.
 • Pinbetaling heeft onze voorkeur, extra geld opnemen is echter mogelijk.

 

Route naar Monkey Town Breda

Openingstijden

Visual

Wij zijn altijd 7 dagen per week geopend!

Maandag  09:00 - 18:00
Dinsdag  09:00 - 18:00
Woensdag  09:00 - 18:00
Donderdag  09:00 - 18:00
Vrijdag  09:00 - 18:00
Zaterdag  10:00 - 18:00
Zondag  10:00 - 18:00

Bij heel erg mooi weer kan het zijn dat wij eerder sluiten. We vermelden dit altijd op onze facebook pagina.

Neem contact op met ons!

Visual

Monkey Town Breda is altijd 7 dagen per week geopend! We zijn ook per telefoon of mail te bereiken.

Tel: 076-766 01 38

Bezoek en Postadres:
Tramsingel 48
4814 AC Breda
www.monkeytown.eu/breda

Klik hier voor het contact formulier. 

Vier je kinderfeestje bij Monkey Town

Visual

Je kinderfeestje kun je hier super vieren met je vriendjes en vriendinnetjes en de ouders die doen toch lekker stiekem mee.

Wist je dat je gemakkelijk en snel online kunt boeken?

 

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration