Monkey Town Bleiswijk

Welkom

Visual

Welkom bij het leukste en spannendste indoor speelparadijs van Nederland voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim- en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussen. Je kinderfeestje kun je hier super vieren met je vriendjes en vriendinnetjes. Daarnaast biedt Monkey Town Bleiswijk verschillende arrangementen voor bedrijfs- en familiefeesten. 
Kortom, in Monkey Town Bleiswijk beleef je de ideale dag uit.

Ben jij benieuwd hoe Monkey Town Bleiswijk er van binnen uitziet? Klik dan hier!

Visual

Kids escape-room

Mocht u meer informatie willen of wilt u boeken mail of bel ons! Of reserveer snel via onderstaande link.

Algemene Escaperoom Informatie

Speelduur ca. 45-60 minuten. Maximaal 8 kinderen en minimaal 5 spelers. 1 begeleider is verplicht in verband met veiligheid en spelbegeleiding.

Toegang tot Monkey Town is in de prijs inbegepen voor de spelers, de begeleiders zijn gratis en is inclusief onbeperkt spelen. Alle spelers krijgen een Jungle Escaperoom Diploma. 

Monkey Town Jungle Escape Party

Je verjaardag vier je samen met vriendjes en vriendinnetjes en een volwassen begeleider achter slot en grendel in een kamer vol kisten gevuld met puzzels en breinbrekers. Wanneer de deur in het slot valt begint de race tegen de klok! Geen paniek, als jullie als team slim aan de slag gaan heb je tijd genoeg om de code te kraken. Go for it! 
 
Niet jarig wel de escape-room spelen?

We kunnen ons heel goed voorstellen dat je net jarig bent geweest, of juist dat het nog even duurt. Dan wil je natuurlijk niet zo lang wachten. Het is ook mogelijk om de EscapeRoom te boeken en te spelen met vrienden en vriendinnen zonder dat je jarig bent. Bijvoorbeeld op een studiedag, in het weekend, tijdens de schoolvakanties of gewoon wanneer je zin hebt. 

Prijs per kind
Monkey escape party   : € 16,95
Escape-room               : € 5,-

Klik hier om te reserveren!De 10 rittenkaart

Visual

Voor onze vaste gast is er nu ook de 10 rittenkaart verkrijgbaar. Dat is 10 keer spelen voor maar € 59,00. Deze 10 rittenkaart is ook nog eens onbeperkt geldig, te gebruiken voor meerdere kinderen tegelijk en de kaart is geldig in alle Monkey Town vestigingen. Hiermee bespaart u tientallen euro's. Profiteer nu!

 

De Brief voor Sinterklaas

Visual

Dames en heren.. de rode loper kan worden uitgerold want onze eigen Oehlie is vanaf woensdag 9 oktober te zien op het witte doek! De film 'de brief voor Sinterklaas' gaat binnenkort in première en speelt zich naast het kasteel van Sinterklaas ook af in... Monkey Town!

Zin in een leuk dagje uit?

Visual

Kom spelen, klimmen en klauteren.

Kinderen van 0 tot en met 12 jaar kunnen bij ons in het overdekte speelparadijs klimmen en klauteren, kruipen door tunnels en springen op springkussens en trampolines. Spelen met superlego, ravotten in de ballenbakken of een potje voetbal spelen met je vriendjes? Dat kan natuurlijk ook.

En de ouders of begeleiders? Die zijn we natuurlijk niet vergeten. WI-FI en een uitgebreid assortiment aan heerlijke hapjes en drankjes veraangenamen hun verblijf in Monkey Town Bleiswijk!

 

Route naar Monkey Town Bleiswijk

Iedere dag geopend tijdens schoolvakanties

Visual

Monkey Town Bleiswijk is tijdens schoolvakanties 7 dagen per week geopend. 

Vier je kinderfeestje bij Monkey Town

Visual

Je kinderfeestje kun je hier super vieren met je vriendjes en vriendinnetjes en de ouders die doen toch lekker stiekem mee. Je kunt kiezen uit 3 verschillende arrangementen. 

Instagram

Vergeet ons niet te volgen op instagram!

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration