Monkey Town Bleiswijk

Welkom

Visual

Wij zijn gesloten!

Eerder lieten wij nog weten dat wij op aangepaste wijze, volgens de RIVM richtlijnen en die van de Rijksoverheid, open zouden blijven. De vele begrijpelijke annuleringen van feestjes en de terugloop in bezoekers, maar bovenal onze maatschappelijk verantwoordelijkheid en de grote zorgen omtrent de verdere ontwikkeling van het coronavirus, heeft ons als Monkey Town zijnde doen besluiten om de deuren tot nader bericht te sluiten.

We hadden graag open gebleven voor onze gasten, immers is lekker onbezorgd spelen het leukste wat er is. Helaas gaat dat nu even niet. We hopen op jullie begrip en hopen dat we iedereen weer mogen verwelkomen na deze roerige periode.

Team Monkey Town

Welkom bij het leukste en spannendste indoor speelparadijs van Nederland voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim- en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussen. Je kinderfeestje kun je hier super vieren met je vriendjes en vriendinnetjes. Daarnaast biedt Monkey Town Bleiswijk verschillende arrangementen voor bedrijfs- en familiefeesten. 
Kortom, in Monkey Town Bleiswijk beleef je de ideale dag uit.

Ben jij benieuwd hoe Monkey Town Bleiswijk er van binnen uitziet? Klik dan hier!

Visual

Kids escape-room

Mocht u meer informatie willen of wilt u boeken mail of bel ons! Of reserveer snel via onderstaande link.

Algemene Escaperoom Informatie

Speelduur ca. 45-60 minuten. Maximaal 8 kinderen en minimaal 5 spelers. 1 begeleider is verplicht in verband met veiligheid en spelbegeleiding.

Toegang tot Monkey Town is in de prijs inbegepen voor de spelers, de begeleiders zijn gratis en is inclusief onbeperkt spelen. Alle spelers krijgen een Jungle Escaperoom Diploma. 

Monkey Town Jungle Escape Party

Je verjaardag vier je samen met vriendjes en vriendinnetjes en een volwassen begeleider achter slot en grendel in een kamer vol kisten gevuld met puzzels en breinbrekers. Wanneer de deur in het slot valt begint de race tegen de klok! Geen paniek, als jullie als team slim aan de slag gaan heb je tijd genoeg om de code te kraken. Go for it! 
 
Niet jarig wel de escape-room spelen?

We kunnen ons heel goed voorstellen dat je net jarig bent geweest, of juist dat het nog even duurt. Dan wil je natuurlijk niet zo lang wachten. Het is ook mogelijk om de EscapeRoom te boeken en te spelen met vrienden en vriendinnen zonder dat je jarig bent. Bijvoorbeeld op een studiedag, in het weekend, tijdens de schoolvakanties of gewoon wanneer je zin hebt. 

Prijs per kind
Monkey escape party   : € 16,95
Escape-room               : € 5,-

Klik hier om te reserveren!Onze gloednieuwe videoclip!

Wauw! Monkey Town en MiniDisco hebben samen een cadeautje voor jou! Namelijk het nieuwe Monkey Town liedje op een gloednieuwe CD, ook te luisteren op Spotify en bij onze twéé videoclips op YouTube! Ga jij ook meezingen en dansen op onze videoclip? Oehlie zelf danst natuurlijk ook mee! De CD kun je natuurlijk bij onze Monkey Town halen voor slechts €6,95! 

Abonneer op ons nieuwe YouTube kanaal en like onze video!

https://youtu.be/7TQPmDJ3NWg

 

Route naar Monkey Town Bleiswijk

Ons nieuwe YouTube kanaal!

Heb jij onze nieuwe YouTube kanaal al gezien? Abonneer nu, like onze video's en laat een reactie achter! 

https://www.youtube.com/channel/UCNzLceyhSoD_93PpTSVxhpA

Iedere dag geopend tijdens schoolvakanties

Visual

Monkey Town Bleiswijk is tijdens schoolvakanties 7 dagen per week geopend. 

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration