Monkey Town Apeldoorn en Fun Climb Apeldoorn

Het leukste uitje bij jou in de buurt!

Visual

 

Monkey Town Apeldoorn is altijd 7 dagen in de week open en is een super leuk indoor speelparadijs en beschikt over ruim 2000 m2 speelplezier.

Klim bij ons naar 7 meter hoogte of spring van het platform op 5 meter hoog naar de banaan. Fun Climb is leuk, spannend en sportief. Fun Climb is een laagdrempelige klimactiviteit vol uitdaging en fun. 

https://www.funclimbapeldoorn.nl/over-fun-climb

Kinderen kunnen bij ons klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines en voetballen of basketballen in de extra grote voetbalkooi. Verder hebben we een junglepad om doorheen te klimmen en een super hoge glijbaan om vanaf te glijden!

Voor de allerkleinsten is er een grote peuterhoek, die speciaal ook voor de ouders extra overzichtelijk is ingericht.

De begeleiding is gratis (maar wel verplicht) en kan bij ons genieten van heerlijke verse bonenkoffie, fijne stoelen en gratis WiFi. Onze keuken zorgt uiteraard voor de innerlijke mens!

Monkey Town Apeldoorn staat voor: lokaal & betaalbaar voor iedereen! Daarnaast staan veiligheid, hygiene en beleving voor jong en oud hoog in ons vaandel.

Vier je kinderfeestje bij ons! Klik links op de link voor onze leuke feestjes!

Graag tot ziens!

Visual

Gratis entree en wifi

Zonder volwassen (18+) begeleiding kunnen kinderen niet komen spelen. Vanaf 18 jaar is de entree dan ook gratis. En bij Monkey Town kunt u met gratis WIFI goed online of lekker een magazine lezen, die bij ons in de leesrekken liggen. Terwijl u een kopje koffie of iets anders drinkt!

Visual

Speciaal peutertarief

Voor kinderen van 1 t/m 3 jaar van maandag t/m vrijdagochtend voor 11.30 uur binnenkomen geldt een entreeprijs van € 4,50. Niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.

Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. U mag zo lang blijven als u wilt. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.Belangrijke informatie

  • Ter bescherming van u en uw kinderen is het dragen van sokken verplicht tijdens het spelen, ook bij warm weer.
  • Het meenemen en nuttigen van eigen eet- en drinkwaren is niet toegestaan, dit is volgens de HACCP voedselnorm.
  • Het personeel van Monkey Town is gemachtigd de inhoud van meegebrachte tassen in te zien.
  • Pinbetaling heeft onze voorkeur, extra geld opnemen is beperkt mogelijk.
  • In verband met warm weer kunnen onze openingstijden afwijken. We houden u op de hoogte via ons facebook pagina of u kunt ons bellen op 055-2033033.
  • Wij blijven altijd open voor gereserveerde kinderfeestjes of andere arrangementen.

Route naar Monkey Town Apeldoorn

Vier je kinderfeestje bij Monkey Town

Je kinderfeestje kun je hier superleuk vieren met je vriendjes en vriendinnetjes en de ouders die doen toch lekker stiekem ook mee.

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration