Indoor Speelparadijs Amsterdam

Visual

De leukste en eerste klimaatbeheerste indoor speeltuin van Amsterdam!

De kinderen kunnen bij ons klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super lego, en ravotten in de ballenbak. 

Daarnaast hebben we voor de allerkleinste een grote peuterhoek, die speciaal voor de ouders extra overzichtelijk is ingericht.

Als extra activiteit biedt Monkey Town Amsterdam gratis en onbeperkt lasergame en schaduwkamer aan (is momenteel nog gesloten) 

Ouders of verzorgers zijn gratis én verplicht. Ze worden bij ons verwend met heerlijke verse bonenkoffie, comfortabele stoelen of banken én gratis WiFi. Onze keuken zorgt uiteraard voor de innerlijke mens! U kunt gratis parkeren in de parkeergarage van Koopcentrum Akerpoort. Wij zijn gevestigd op de 2e etage!

Jouw onvergetelijke feestje vieren? Dat doe je uiteraard bij Monkey Town Amsterdam in een van onze themakamers: Ice Princess of de Disco kamer. Bekijk hier onze arrangementen!

Monkey Town Amsterdam staat voor: lokaal & betaalbaar voor iedereen! Daarnaast vinden wij veiligheid, hygiene en beleving voor jong en oud belangrijk.

Ps. Like onze facebookpagina en blijf op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes en winacties!

Kortom, volop plezier in onze 2000m2 grote indoor speelparadijs!

Zien we jullie binnenkort?

 De brief voor Sinterklaas

Visual

Dames en heren.. de rode loper kan worden uitgerold want onze eigen Oehlie is vanaf woensdag 9 oktober te zien op het witte doek! De film 'de brief voor Sinterklaas' gaat binnenkort in première en speelt zich naast het kasteel van Sinterklaas ook af in... Monkey Town!

Route naar Monkey Town Amsterdam

De echte Monkey Town sokken

Visual

Heb jij ze al? De échte Monkey Town sokken?
Dankzij de anti-sliplaag zijn de sokken speciaal ontworpen voor het klimmen en spelen.

Per paar €3,00, 3 paar €8,00

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration