Indoor Speelparadijs Amsterdam

Visual

Wij zijn gesloten!

Eerder lieten wij nog weten dat wij op aangepaste wijze, volgens de RIVM richtlijnen en die van de Rijksoverheid, open zouden blijven. De vele begrijpelijke annuleringen van feestjes en de terugloop in bezoekers, maar bovenal onze maatschappelijk verantwoordelijkheid en de grote zorgen omtrent de verdere ontwikkeling van het coronavirus, heeft ons als Monkey Town zijnde doen besluiten om de deuren tot nader bericht te sluiten.

We hadden graag open gebleven voor onze gasten, immers is lekker onbezorgd spelen het leukste wat er is. Helaas gaat dat nu even niet. We hopen op jullie begrip en hopen dat we iedereen weer mogen verwelkomen na deze roerige periode.

Team Monkey Town

De leukste en eerste klimaatbeheerste indoor speeltuin van Amsterdam!

De kinderen kunnen bij ons klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super lego, en ravotten in de ballenbak. 

Daarnaast hebben we voor de allerkleinste een grote peuterhoek, die speciaal voor de ouders extra overzichtelijk is ingericht.

Ouders of verzorgers zijn gratis én verplicht. Ze worden bij ons verwend met heerlijke verse bonenkoffie, comfortabele stoelen of banken én gratis WiFi. Onze keuken zorgt uiteraard voor de innerlijke mens! U kunt gratis parkeren in de parkeergarage van Koopcentrum Akerpoort. Wij zijn gevestigd op de 2e etage!

Jouw onvergetelijke feestje vieren? Dat doe je uiteraard bij Monkey Town Amsterdam in een van onze themakamers: Ice Princess of de Disco kamer. Bekijk hier onze arrangementen!

Monkey Town Amsterdam staat voor: lokaal & betaalbaar voor iedereen! Daarnaast vinden wij veiligheid, hygiene en beleving voor jong en oud belangrijk.

Ps. Like onze facebookpagina en blijf op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes en winacties!

Kortom, volop plezier in onze 2000m2 grote indoor speelparadijs!

Zien we jullie binnenkort?

21 februari 2020: De Lasergame Arena is tot nader bericht gesloten. Dit vanwege technische aanpassingen. 

 Onze eigen videoclip!

Wauw! Monkey Town en MiniDisco hebben samen een cadeautje voor jou! Namelijk het nieuwe Monkey Town liedje op een gloednieuwe CD, ook te luisteren op Spotify en bij onze twéé videoclips op YouTube! Ga jij ook meezingen en dansen op onze videoclip? Oehlie zelf danst natuurlijk ook mee! De CD kun je natuurlijk bij onze Monkey Town halen voor slechts €6,95! 

Abonneer op ons nieuwe YouTube kanaal en like onze video!

https://youtu.be/7TQPmDJ3NWg

 

Ons nieuwe YouTube kanaal

Heb jij onze nieuwe YouTube kanaal al gezien? Abonneer nu, like onze video's en laat een reactie achter! 

https://www.youtube.com/channel/UCNzLceyhSoD_93PpTSVxhpA

Route naar Monkey Town Amsterdam

De echte Monkey Town sokken

Visual

Heb jij ze al? De échte Monkey Town sokken?
Dankzij de anti-sliplaag zijn de sokken speciaal ontworpen voor het klimmen en spelen.

Per paar €3,00, 3 paar €8,00

Lasergame

Visual

21 februari 2020: De Lasergame Arena is tot nader bericht gesloten. Dit vanwege technische aanpassingen. 


Waan je samen met je vrienden in de ruimte en ga de strijd aan tegen elkaar of samen met je teamgenoten tegen een ander team. Dit kunnen we allemaal op locatie bepalen. In de spannende donkere arena sta je oog in oog met je tegenstanders om ze te overmeesteren. Je waant je in duistere wereld waar de verassingen uit het niets opduiken, scoor extra punten met de powerpod zodat je bijna onoverwinnelijk wordt of ga je de uitdaging aan of neem je de weg naar het ruimteschip?

Lasergamen is bij Monkey Town is een sensatie. Plezier gegarandeerd!

 

Let op:

  • Lasergamen is gratis en vanaf 5 jaar.
  • Tevens zijn schoenenen verplicht i.v.m. de veiligheid.

 

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration