Monkey Town Alkmaar

Zin in een leuk dagje uit?

Visual

Kom spelen, klimmen en klauteren.
Kinderen kunnen bij ons in het overdekte speelparadijs klimmen en klauteren, kruipen door tunnels en springen op de springkussens en de trampolines. Uiteraard kan je ook voetballen in onze "pannakooi" of spelen met superlego en ravotten in de ballenbakken.

Wil je samen met anderen een leuk spelletje lasergamen? Dat kan al voor kinderen vanaf 5 jaar, een ticket voor een spelletje lasergamen bedraagt € 1,25 p.p. 

Zoek het dichtstbijzijnde Monkey Town speelparadijs bij jouw in de buurt en beleef, samen met jouw kinderen, een heerlijk indoor dagje uit.


Ontspannen, spelen & genieten
In ons speelparadijs vind je leuke en spectaculaire attracties voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

En de ouders of begeleiders? Die zijn we natuurlijk niet vergeten. WIFI, lekkere koffie en heerlijke zelfgemaakte specials. Onze specials (zelfgemaakte soepen, salades & pistolet van de week) dagelijks versgemaakt en wisselen wekelijks.

Voor ieder wat wils.

Visual

Gratis entree en wifi

Zonder volwassen begeleiding kunnen de kinderen niet komen spelen. Vanaf 18 jaar is de entree dan ook gratis. En bij Monkey Town kunt u met gratis WIFI online.

Visual

Lasergamen in Monkey Town Alkmaar

Voor kinderen en ouders is er spanning en sensatie in onze lasergameruimte van 600 m2. Het lasergamen kan niet worden gereserveerd, er wordt gespeeld op basis van beurt en beschikbaarheid.

Kinderfeestje geboekt bij Monkey Town alkmaar

Als je een kinderfeestje hebt geboekt bij Monkey Town Alkmaar dan kan je met 20% korting lasergamen, adviesleeftijf voor het lasergamen is vanaf 5 jaar.

Heb jij een Herry & Berry feestje geboekt bij Monkey Town Alkmaar, dan heb je helemaal geluk want dan krijg jij het één ticket per kind behorend bij het feestje van de juniorclub van AZ, De Waaghalzen.

Visual

Nieuw luchtkussen

We hebben een nieuw luchtkussen Kom en beleef de spectaculaire glijbaan.10 rittenkaart

Visual

Voor de mensen die vaker naar een Monkey Town gaan is de 10 rittenkaart een uitkomst. De 10 rittenkaart heeft de volgende voordelen:

 • Bruikbaar in alle Monkey Town filialen in Nederland;
 • Niet tijd gebonden (dus als de 10 ritten zijn gebruikt verloopt de kaart pas);
 • Niet kind gebonden, meerdere kinderen kunnen van dezelfde kaart gebruik maken waarbij per kind 1 rit in mindering wordt gebracht;
 • Bij Monkey Town Alkmaar kost een 10 rittenkaart € 59,- heetgeen een besparing is van € 21,- ten aanzien van het standaardtarief.

Glutenvrij

Visual

Binnen Monkey Town Alkmaar hebben wij o.a. de volgende producten glutenvrij:

 • Div. snoep;
 • Naturel chips;
 • Rozijntjes;
 • Aanwezige ijs en slush;
 • Patat (gebakken in een speciaal hiervoor aanwezige friteuse);
 • Mayonaise;
 • Poffertjes;
 • Div. (fris)dranken;
 • Knakworstjes.

Route naar Monkey Town Alkmaar

Route

Omdat Monkey Town Alkmaar gevestigd zit in een nieuw gebouw, kunnen de meeste navigatiesystemen problemen veroorzaken bij het invoeren van ons adres. Daardoor kunt u het best het volgende navigatieadres gebruiken:

Toermalijnstraat 7, 1812 RL, Alkmaar
Als u dit adres bereikt heeft moet u de volgende straat rechts inrijden. Dit is de Nijenburgerweg. Dan naar het grote gebouw en bij de tweede inrit links de parkeergarage inrijden.

Parkeren bij Monkey Town Alkmaar is geen probleem.

Onder het speelparadijs is een parkeergarage die gratis toegankelijk is voor bezoekers.

Vier je kinderfeestje bij Monkey Town

Visual

Je kinderfeestje kun je hier super vieren met je vriendjes en vriendinnetjes en de ouders die doen toch lekker stiekem mee.

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration