Binnenspeeltuin Nijmegen

De leukste binnenspeeltuin in Nijmegen. Vele attracties zoals: springkussens, trampolines, lasergamen en klimrekken.

Binnenspeeltuin Nijmegen

Wilt u een gezellig dagje uit met uw kinderen in de buurt van Nijmegen? Dan is Monkey Town Wijchen de perfecte keuze! De binnenspeeltuin in Wijchen is de leukste plek voor peuters, kleuters en oudere kinderen.

In onze indoor speeltuin kunnen kinderen van alle leeftijden immens genieten. Het is lachen, gieren en brullen in de klimrekken, springkussens, trampolines en ballenbakken in de overdekte speeltuin van Monkey Town Wijchen.

Sinds kort is er een nieuwe, spectaculaire attractie geopend in ons speelparadijs. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen nu gebruik maken van onze gloednieuwe lasergame. Rennend door de donkere hallen kunnen kinderen op elkaar schieten en punten verzamelen. Een onmisbare ervaring!

Bij de entreeprijs zit een gratis potje lasergamen bij! Daarna bedraagt ieder lasergame potje €2,-

Kinderfeestje Nijmegen

Het is natuurlijk ook mogelijk om een kinderfeestje te organiseren in Monkey Town Wijchen. Er is keuze tussen verschillende varianten zoals: Monkey Party Aap, Monkey Party Giraffe, Monkey Party Leeuw en Monkey Party Jungle. Klik op de volgende link voor meer informatie over het organiseren van een kinderfeestje.


Eten & drinken

Spelen is vermoeiend dus moeten u en uw kinderen natuurlijk goed eten! Monkey Town Wijchen serveert allerlei lekkernijen die ervoor zorgen dat uw kinderen met een verzadigd gevoel weer verder kunnen spelen. Wij hebben onder andere: friet, tosti’s, kipnuggets en verschillende broodjes in de aanbieding. Lekker smullen!

Veilig spelen in ons binnenspeeltuin

Veiligheid tijdens het spelen voor kinderen is uiterst belangrijk en wij hechten hier ontzettend veel waarde aan. Onze indoor speeltuin is beoordeeld en goedgekeurd door de NVWA en voldoet aan alle wettelijke veiligheidseisen van een binnenspeeltuin.

Monkey Town Wijchen is elke dag open en u en uw kinderen zijn van harte welkom bij ons. Er is genoeg parkeergelegenheid en betalen ouders geen entreeprijs, bovendien hebben wij sfeervolle zitplekken voor alle ouders. Waar wacht u nog op?

Route naar Monkey Town Wijchen

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration