Boek je kinderfeestje

Reserveren: Uithoorn

Social media

 • Sokken zijn verplicht

  Ivm de veiligheid én hygiene is het verplicht tijdens het spelen sokken aan te hebben! Heb je geen sokken mee, dan kan je deze kopen bij de entree.

 • Belangrijke informatie

  • Ter bescherming van u en uw kinderen is het dragen van sokken verplicht tijdens het spelen, ook bij warm weer.
  • Het meenemen en nuttigen van eigen eet- en drinkwaren is niet toegestaan, dit is volgens de HACCP norm.
  • Het personeel van Monkey Town is gemachtigd de inhoud van meegebrachte tassen in te zien.
  • Pinbetaling heeft onze voorkeur, extra geld opnemen is echter niet mogelijk.
  • Bij hoge temperaturen is het mogelijk dat wij eerder sluiten. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u van tevoren te bellen naar de vestiging Uithoorn.

  Indien het érg warm weer is, graag eerst even bellen of we geopend zijn!
  We vermelden deze informatie dan ook die dag op de site.

Welkom bij Monkey Town Uithoorn

Kom lekker spelen!

 

Alle kinderen tussen de 0 - 12 jaar zijn bij ons welkom om te komen spelen! Een gigantisch klim- en klautertoestel, evenwichtsbalk, superlego, 2 glijbanen, rollerbaan, een voetbalveld op hoogte en een groot springkussen; voor ieder wat leuks! Voor de allerkleinsten is er een mooie softplay, daar kunnen zij ongestoord klimmen en kruipen ,glijden en liggen.

Het speelparadijs is overzichtelijk en super schoon! Je hebt altijd zicht op je kind(eren) en door de grote dakramen valt veel daglicht naar binnen. In de lounge kan je wat rustiger zitten en is er een directe doorloop naar het zonnige terras. Je kan gebruik maken van de gratis WIFI.

Parkeren is gratis bij ons op het terrein!

Tot gauw?!

NB: ivm hygiene en veiligheid zijn sokken verplicht tijdens het spelen! Echte slip Monkey Town sokken, anti slip, kan je kopen aan de entree voor € 2,95,-.

Vier je kinderfeestje bij Monkey Town

Je kinderfeestje kun je hier super vieren met je al vriendjes en vriendinnetjes! Je ouders kunnen mee doen of toekijken onder het genot van een lekkere koffie. Partijtjes boek je bij ons al vanaf € 10 per kind! 

Klik hier voor onze mogelijkheden

Uitgebreide menukaart met veel Bio- en Streekproducten

Wij maken van zoveel mogelijk gebruik van biologische en streekgebonden producten. Ontbijten, lunchen, borrelen, (verantwoord) snacken;  bij ons kan het allemaal! Op onze kaart vind je onder meer;  huisgemaakte taarten (ook gluten- suiker- en lactosevrij), broodjes en panini's, verse smoothies,  hamburgers met vlees van de Lindenhoff, huisgemaakte pannenkoeken en natuurlijke heerlijke verse oerfrieten! 

Overzicht kinderfeestjes
Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by OrangeLine Uitgeest ®, The Netherlands.