Boek je kinderfeestje

Reserveren: IJsselstein

Social media

 • Vacature medewerker m/v

  Wij zijn per direct opzoek naar horecamedewerkers!

  Wij zijn opzoek naar een keukenmedewerker (±20 uur p/w).

  Klik op onderstaande link voor meer informatie.

 • PEUTEROCHTEND voor maar €5,50!

  Elke maandag t/m vrijdag is het PEUTEROCHTEND bij Monkey Town IJsselstein. Kinderen van    1 t/m 3 jaar betalen slechts €5,50 bij binnenkomst tot 11.30 uur. U mag zo lang blijven als u zelf wilt!

  Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.  

 • Openingstijden tijdens schoolvakanties!

  • Tijdens alle schoolvakanties is Monkey Town IJsselstein elke dag geopend van 10:00 - 19:00 uur! Oudjaarsdag tot 17.00 uur. Nieuwjaarsdag gesloten!
  • Tijdens de schoolvakanties vervalt het peutertarief.
  • Tijdens schoolvakanties is het boeken van een kinderfeestje alleen mogelijk op zaterdag.

   

Welkom bij Monkey Town IJsselstein

Zin in een leuk dagje uit?

Monkey Town Ijsselstein is een nieuw indoor speelparadijs dat beschikt over 2500 m2 speelplezier. De kinderen kunnen bij ons klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines en het luchtkussen. Verder hebben wij een voetbalzone en een super hoge vulkaan om tegenaan te klimmen en vanaf te glijden.

De begeleiding is gratis (maar wel verplicht) en wordt bij ons lekker verwend met heerlijke verse bonenkoffie, fijne stoelen, gratis WiFi, leestafels en leesmappen. Onze kwalitatief uitstekende keuken zorgt voor de innerlijke mens!

Monkey Town IJsselstein staat voor: veiligheid, hygiene en beleving!

Graag tot ziens!

NB: Parkeren kan bij ons op eigen terrein en is gratis!

Tijdens de schoolvakanties is Monkey Town IJsselstein elke dag geopend van 10.00 uur-19.00 uur. Tijdens vakanties vervalt het peutertarief. Het reserveren van kinderfeestjes is tijdens vakanties alleen mogelijk op zaterdag.

 

 • Het leukste Kinderfeestje vier je bij: Monkey Town IJsselstein!

  Monkey Town IJsselstein biedt verschillende arrangementen voor kinderfeestjes. De kinderen kunnen de hele dag onbeperkt spelen, terwijl u onbezorgd kunt ontspannen op het terras (aan uw eigen gereserveerde tafel en met gratis WiFi). De kinderen worden ontvangen in onze speciale ontvangstruimte (exclusief voor gereserveerde kinderfeestjes!). De jarig mag op de verjaardagstroon zitten en een cadeau uitzoeken in de spannende schatkamer! Monkey Town IJsselstein beschikt boven over een (semi) afgesloten feestruimte (met uitzicht over het speelterrein) waar wordt gegeten tijdens de kinderfeestjes. De jarige zit natuurlijk op zijn/haar eigen feeststoel! Hiervandaan beschikken de kinderen tevens exclusief over een eigen glijbaan naar het speelterrein! Deze ruimte is gezellig aangekleed en de tafels worden feestelijk gedekt. De kinderen zullen een onvergetelijke dag beleven (en u ook!).

  NB: Tijdens schoolvakanties en feestdagen is het niet mogelijk om een kinderfeestje te boeken met uitzondering van zaterdag.

Overzicht kinderfeestjes
Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by OrangeLine Uitgeest ®, The Netherlands.