Boek je kinderfeestje

Reserveren: Bleiswijk

Social media

  • Iedere dag geopend tijdens schoolvakanties

    Monkey Town Bleiswijk is tijdens schoolvakanties 7 dagen per week geopend. Voor onze openingstijden klikt u hier.

Welkom bij Monkey Town Bleiswijk

Dinsdag 13 september gesloten

Vanwege het warme weer en het schitterende zonnetje is Monkey Town Bleiswijk dinsdag 13 september de gehele dag gesloten!

Tot woensdag! ☀️☀️

De warme douche voor Monkey Town Bleiswijk

Een leuke en aangename verrassing stond ons vrijdag 6 maart jongstleden te wachten, nadat onderzoeksprogramma Tros Radar ons, de warme douche heeft uitgereikt na een verdienstelijk optreden.

Immer proberen wij ouders en kinderen op voortreffelijke manier tegemoet te treden, het doet ons daarom veel om hiervoor op deze manier bevestiging te krijgen.

We willen iedereen en met name degene van het ingezonden bericht ontzettend bedanken voor de positieve berichten en zullen ervoor zorgen deze lijn door te zetten.

Zin in een leuk dagje uit?

Kom spelen, klimmen en klauteren.

Kinderen van 0 tot en met 12 jaar kunnen bij ons in het overdekte speelparadijs klimmen en klauteren, kruipen door tunnels en springen op de springkussens en de trampolines. Of spelen met superlego, ravotten in de ballenbakken en een potje voetbal spelen met je vriendjes.

En de ouders of begeleiders? Die zijn we natuurlijk niet vergeten. WIFI en een uitgebreid assortiment aan heerlijke hapjes en drankjes.

Voor ieder wat wils.

  • De 10 rittenkaart

    Voor onze vaste gast is er nu ook de 10 rittenkaart verkrijgbaar. Dat is 10 keer spelen voor maar € 50,00. Deze 10 rittenkaart is ook nog eens onbeperkt geldig, te gebruiken voor meerdere kinderen tegelijk en de kaart is geldig in alle Monkey Town vestigingen. Hiermee bespaart u tientallen euro's. Profiteer nu!

    Vernieuwingen in Bleiswijk

    Weer een aantal vernieuwingen in Bleiswijk. De speelhal is volledig doorgelegd met tapijttegels en de toegangspoortjes zijn vervangen door een stevige bouwconstructie met magnetische poortjes gebouwd van steigerhout. Komt dat zien!

Overzicht kinderfeestjes
Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by OrangeLine Uitgeest ®, The Netherlands.