Monkey Town Bleiswijk

De warme douche voor Monkey Town Bleiswijk

Visual

Een leuke en aangename verrassing stond ons vrijdag 6 maart jongstleden te wachten, nadat onderzoeksprogramma Tros Radar ons, de warme douche heeft uitgereikt na een verdienstelijk optreden.

Immer proberen wij ouders en kinderen op voortreffelijke manier tegemoet te treden, het doet ons daarom veel om hiervoor op deze manier bevestiging te krijgen.

We willen iedereen en met name degene van het ingezonden bericht ontzettend bedanken voor de positieve berichten en zullen ervoor zorgen deze lijn door te zetten.

Visual

De 10 rittenkaart

Voor onze vaste gast is er nu ook de 10 rittenkaart verkrijgbaar. Dat is 10 keer spelen voor maar € 50,00. Deze 10 rittenkaart is ook nog eens onbeperkt geldig, te gebruiken voor meerdere kinderen tegelijk en de kaart is geldig in alle Monkey Town vestigingen. Hiermee bespaart u tientallen euro's. Profiteer nu!

 

Visual

Vernieuwingen in Bleiswijk

Weer een aantal vernieuwingen in Bleiswijk. De speelhal is volledig doorgelegd met tapijttegels en de toegangspoortjes zijn vervangen door een stevige bouwconstructie met magnetische poortjes gebouwd van steigerhout. Komt dat zien!

Visual

Zin in een leuk dagje uit?

Kom spelen, klimmen en klauteren.

Kinderen van 0 tot en met 12 jaar kunnen bij ons in het overdekte speelparadijs klimmen en klauteren, kruipen door tunnels en springen op de springkussens en de trampolines. Of spelen met superlego, ravotten in de ballenbakken en een potje voetbal spelen met je vriendjes.

En de ouders of begeleiders? Die zijn we natuurlijk niet vergeten. WIFI en een uitgebreid assortiment aan heerlijke hapjes en drankjes.

Voor ieder wat wils.

 

Iedere dag geopend tijdens schoolvakanties

Visual

Monkey Town Bleiswijk is tijdens schoolvakanties 7 dagen per week geopend. 

Route naar Monkey Town Bleiswijk

Vier je kinderfeestje bij Monkey Town

Visual

Je kinderfeestje kun je hier super vieren met je vriendjes en vriendinnetjes en de ouders die doen toch lekker stiekem mee. Je kunt kiezen uit 3 verschillende arrangementen. 

Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration
Decoration