Boek je kinderfeestje

Reserveren: Bleiswijk

Social media

  • Iedere dag geopend tijdens schoolvakanties

    Monkey Town Bleiswijk is tijdens schoolvakanties 7 dagen per week geopend. Voor onze openingstijden klikt u hier.

Welkom bij Monkey Town Bleiswijk

De warme douche voor Monkey Town Bleiswijk

Een leuke en aangename verrassing stond ons vrijdag 6 maart jongstleden te wachten, nadat onderzoeksprogramma Tros Radar ons, de warme douche heeft uitgereikt na een verdienstelijk optreden.

Immer proberen wij ouders en kinderen op voortreffelijke manier tegemoet te treden, het doet ons daarom veel om hiervoor op deze manier bevestiging te krijgen.

We willen iedereen en met name degene van het ingezonden bericht ontzettend bedanken voor de positieve berichten en zullen ervoor zorgen deze lijn door te zetten.

  • De 10 rittenkaart

    Voor onze vaste gast is er nu ook de 10 rittenkaart verkrijgbaar. Dat is 10 keer spelen voor maar € 50,00. Deze 10 rittenkaart is ook nog eens onbeperkt geldig, te gebruiken voor meerdere kinderen tegelijk en de kaart is geldig in alle Monkey Town vestigingen. Hiermee bespaart u tientallen euro's. Profiteer nu!

    Vernieuwingen in Bleiswijk

    Weer een aantal vernieuwingen in Bleiswijk. De speelhal is volledig doorgelegd met tapijttegels en de toegangspoortjes zijn vervangen door een stevige bouwconstructie met magnetische poortjes gebouwd van steigerhout. Komt dat zien!

Overzicht kinderfeestjes
Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by OrangeLine Uitgeest ®, The Netherlands.